ΑTC Nico💜💜💜💜💜🤍🤍🤍🤍🤍

Γειά σας παιδιά, τι κάνετε; Ελπίζω να είστε όλοι καλά! Σήμερα θα μιλήσουμε για έναν διαφορετικό άνθρωπο  και καλλιτέχνη τον ΑΤC Nico. Τον συγκεκριμένο  είναι η αλήθεια ότι τον γνώριζα πολύ καιρό (λόγω του ΑΜG με τον Tranno) αλλά δεν τον άκουγα καθόλου, τον τελευταίο καιρό τον ανακάλυψα κι εγώ και έχω να πω πως εντυπωσιάστηκα. Αν και όχι τόσο γνωστός πολύ άξιος και αληθινός!

Είναι 26 χρονών αν δε κάνω λάθος και δηλώνει πως δεν είναι ούτε ράπερ, ούτε τράπερ αλλά ούτε mc. Λέει πως είναι απλά ένα παιδί  που κάνει μουσική. Το όνομά του ( ΑΤC βγαίνει από τα γράμματα της άλφα βήτας και του συνθήματός του δηλαδή:«1.20.3»= ΑΤC.

ATC Nico: «Δεν είμαι τράπερ, ούτε MC – είμαι ένα παιδί που κάνει μουσική» |  LiFO

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1997 και μεγάλωσε στην Βούλα. Η μαμά του είναι από την Αμερική οπότε έχει αμερικανικό διαβατήριο και ελληνική ταυτότητα. Στην ηλικία των 16, αποφάσισε να μετακομίσει στο Σικάγο με τον ΑΤC Coco στον οποίο όπως λέει χρωστάει την καριέρα του. Eκεί αν και με τις δυσκολίες που περνούσε κατάφερε να εξελιχθεί γιατί είχε ξεκινήσει τα πρώτα του βήματα στην Ελλάδα πριν φύγει. Είναι ένα παιδί πολύ ευγενικό και ταπεινό και δεν έχει καμία σχέση με τον Νίκο που βλέπουμε στην σκηνή ή στα video clip.

ATC NICO X ATC COCO - ALLIWS by Atc nico: Listen on AudiomackΣτα τραγούδια του περιγράφει τη ζωή του, τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε/αντιμετωπίζει και το πως άλλαξε η ζωή του με την φήμη και γενικώς τη μουσική. Το ''Gango'' ήταν  το πιο επιτυχημένο και αληθινό ραπ  άλμπουμ του 2021 με τραγούδια  όπως το ''Black Cloud'' να είναι πολύ συγκινητικά και με πολύ τρυφερούς στίχους. Μιλάει για την ζωή του και για τα λάθη που έκανε όπως και για το πως είναι πολύ δύσκολο να επανορθώσει. Επίσης αναφέρει ότι αγαπάει πολύ την γιαγιά και τον παππού του.

ATC Nico: «Δεν είμαι τράπερ, ούτε MC – είμαι ένα παιδί που κάνει μουσική» |  LiFO Ο ίδιος λέει πως πριν ασχοληθεί με την μουσική έκανε και άλλα πράγματα αλλά τώρα έχει αφοσιωθεί αποκλειστικά  σε αυτό που κάνει και έχει σταματήσει τις σαχλαμάρες που έκανε όπως λέει μικρός. Στην παιδική του ηλικία είχε χόμπυ όπως την ζωγραφική, την μπάλα και το scateboard που λέει έκανε σαν τρελός!!! Όπως λέει στα τραγούδια του έχει περάσει δύσκολα παιδικά χρόνια και ακόμη δεν έχει μπει η ζωή του σε τάξη. Χαρακτηριστικός είναι ο στοίχος του από το τραγούδι του '' Κακά παιδιά'' που λέει ότι κάποτε έπρεπε να κλέψει για να φάει. Γενικώς, δεν έχει δημοσιεύσει πολλά πράγματα για την προσωπική του ζωή, όμως έστω και με ένα τραγούδι του αν ακούσει κάποιος θα καταλάβει πως είναι ένα παιδί που δεν ήταν όλα εύκολα στη ζωή του, πέτυχε αλλά ακόμη είναι μπερδεμένος.

ATC Nico (GRC) – TUTU Lyrics | Genius Lyrics Πάνω από το φρύδι του έχει ένα τατουάζ που γράφει '' loyalty'' (αφοσίωση) περισσότερο όμως είναι πίστη σε μία ιδέα.

Artists

Αυτό ήταν το άρθρο για τον ATC Nico. Eλπίζω να σας άρεσε και να το απολαύσατε!!!! Μέχρι την επόμενη φορά που θα τα ξαναπούμε ΓΕΙΑΑΑΑΑΑ ΣΑΑΑΑΑΑΣΣΣΣΣ!!!!!!!!😘😘😘😘

Leave a Reply