Ο OΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΠΥΡΟΣ ΔΗΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΣΗΣ ΒΑΡΩΝ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΟΙΝΟΦΥΤΩΝ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΑ. 21/12/2012

154963_463851743671758_1735188056_nΟ Πύρρος Δήμας, ο πιο επιτυχημένος αθλητής στην ολυμπιακή ιστορία του ελληνικού αθλητισμού, ο μοναδικός έως σήμερα αρσιβαρίστας με τρία χρυσά κι ένα χάλκινο ολυμπιακά μετάλλια και Βουλευτής σήμερα του Ελληνικού Κοινοβουλίου, ο Ιακωβίδης Θεόδωρος, πρωταθλητής Ελλάδος και 3ος στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα άρσης βαρών του 2012, η Γαλάνη Κυριακή πρωταθλήτρια Ελλάδος, 7η στο Παγκόσμιο Γυναικών και Ομοσπονδιακή προπονήτρια της άρσης βαρών και η Πολυχρονοπούλου Κωνσταντίνα, πρωταθλήτρια Ελλάδος, είναι τα αστέρια του αθλητισμού που επισκέφτηκαν τα Οινόφυτα την Παρασκευή 21/12/2012.

Στη συνέχεια, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Λυκείου, οι μαθητές του Γενικού Λυκείου αλλά και του Γυμνασίου Οινοφύτων είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τους σπουδαίους αθλητές, να συζητήσουν μαζί τους, να ρωτήσουν και να μάθουν για τον αθλητισμό, τον πρωταθλητισμό, την ανάγκη να κρατηθούν μακριά από το ντόπινγκ, να πάρουν πληροφορίες για την άρση βαρών που αποτελεί τη βάση πολλών αθλημάτων και να παρακολουθήσουν επίδειξη των κινήσεων του αθλήματος.

Τέλος οι Διευθυντές των Σχολείων και οι υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί του project κ. Σερετίδης Ιωάννης - Φυσικής Αγωγής και κα. Μπάνου Πηνελόπη – Τεχνολόγος, χάρισαν στους φιλοξενούμενους από ένα αντίγραφο «Ταναγραίας κόρης» για να θυμούνται την επίσκεψή τους στον τόπο μας.

Το άρθρο αυτό αποτελεί μέρος ανάρτησης στην Ιστοσελίδα του Λυκείου Οινοφύτων.