ΤΑΙΝΙΟΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΡΤΙΟΥ

Όπως μάθατε και από τη ανακοίνωση της αδελφής μου, Σταυρούλας, εγώ θα βάζω κάθε μήνα ταινιοπροτάσεις στο μπλογκ της κυψέλης μας. Θα βάζουμε κάθε μήνα 30 ταινίες (μία για κάθε μέρα). Αυτό το πρόγραμμα το βάλαμε για α μπορείτε κι εσείς και οι οικογένειες σας να απολαμβάνεται δωρεάν φανταστικές ταινίες. Επίσης δεν θα χρειαστεί να ψάχνετε για πολύ ώρα για να βρείτε μια ωραία ταινία, ούτε δεν θα μαλώνετε συνέχεια με τα αδέλφια σας για το θέμα της ταινίας. Αυτές είναι οι πρώτες ταινιοπροτάσεις στο μπλογκ μας!!!!!!!!!!!!!

Οι ταινίες είναι κατάλληλες για όλη την οικογένεια. Δεν είναι όμως όλες καθαρά παιδικές. Καθώς οι κόρες μου είναι 13 και 15, τα τελευταία χρόνια βλέπουμε περισσότερες μη-παιδικές. Παρ’ όλα αυτά στο τέλος της λίστας έχω συμπεριλάβει τις αγαπημένες τους παιδικές ταινίες όλων των εποχών.

Στη λίστα θα βρείτε έναν καλό συνδυασμό από καινούργιες και παλιές ταινίες. Μου αρέσει να ξαναβλέπω τις παλιές αγαπημένες μου ταινίες μαζί με τις κόρες μου και έχουμε δει πολλές από τις παλιές! Πολλές φορές όμως, όταν ξαναβλέπω παλιές αγαπημένες ταινίες απογοητεύομαι. Βλέπεις μια ταινία και λες “μα καλά πώς και μου είχε αρέσει η συγκεκριμένη;” Ας μην ξεχνάμε ότι ο κόσμος έχει αλλάξει, εμείς έχουμε αλλάξει, τα ερεθίσματα έχουν αλλάξει και λόγω τις προόδου της τεχνολογίας έχουμε μάθει σε υπερπαραγωγές.

Μερικές όμως από τις παλιές που ξαναείδα – όπως για παράδειγμα Η επιστροφή στο μέλλον – δεν με απογοήτευσαν. Εξακολουθώ να βρίσκω συναρπαστικό το σενάριο και πιστεύω ότι θα είναι πάντα στη λίστα με τις top αγαπημένες μου/μας.

Έτοιμοι λοιπόν; Βάλτε ποπ-κορν, κλείστε τα φώτα και ACTION!

Κωμωδίες

  • Θεέ μου τι σου κάναμε; (Qu’est-ce qu’on a fait au Bon Dieu?) [Τρέιλερ]
  • Πεθερικά της συμφοράς (Meet the Fockers) [Τρέιλερ]
  • Ο μπαμπάς της νύφης (Father of the Bride) [Τρέιλερ]
  • Η κακή μέρα από το πρωί φαίνεται (Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day) [Τρέιλερ]

Εμπνευστικές

Συγκινητικές

Περιπέτειες

  • Επιστροφή στο Μέλλον (1, 2, 3) (Back to the Future) [Τρέιλερ]
  • Καράτε Κιντ (1,2,3) (The Karate Kid) [Τρέιλερ]
  • O πόλεμος των κουμπιών (La Guerre Des Boutons) [Τρέιλερ]

Μιούζικαλ

 

Παιδικές

Εσάς ποια είναι η αγαπημένη σας ταινία για όλη την οικογένεια; (Είτε είναι καθαρά παιδική ή μη;) και ποια ταινία από αυτές σας άρεσε περισσότερο; Αφήστε τη στα σχόλια για να την δούμε κι εμείς!

Καλή διασκέδαση και… μην ξεχάσετε τα ποπ-κορν!

Leave a Reply