Υποθέσεις για τον τίτλο του βιβλίου

Βασισμένοι/ ες μόνο στον τίτλο του βιβλίου μπορείτε να φανταστείτε ποια είναι η υπόθεση της ιστορίας; Ποιος/ α μπορεί να σκότωσε έναν σκύλο και γιατί; Γράψτε τις απαντήσεις σας στα σχόλια...

5 thoughts on “Υποθέσεις για τον τίτλο του βιβλίου

  • 24 January 2022 at 19:26
    Permalink

    Προσωπικά, πιστεύω πως αυτή η ιστορία μιλάει για τον θάνατο ενός κατοικίδιου, το οποίο θα μπορούσε στην πραγματικότητα να είναι απλά μία μεγάλη παρεξήγηση.

  • 24 January 2022 at 23:09
    Permalink

    Εγώ πιστεύω πως το βιβλίο μας μιλάει για μια μυστηριώδης δολοφονία ενός σκυλιού και ο άγνωστος δολοφόνος που αγνοήτε.

  • 25 January 2022 at 19:49
    Permalink

    ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΛΥΚΟΠΙΚΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΤΙΣΜΟ ΤΗΝ ΕΦΗΒΕΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΛΥΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΕΜΠΝΕΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ ΤΟΥ ΜΑΡΚ ΧΑΝΤΟΝ ΕΠΙΣΗΣ ΠΙΔΤΕΥΩ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΕΝΑΝ ΣΚΥΛΟ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΛΟΓΩ ΑΜΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ

  • 27 January 2022 at 20:03
    Permalink

    Πιστεύω πως η υπόθεση του βιβλίου έχει να κάνει με έναν σκύλο ο οποίος δολοφονήθηκε μυστηριωδώς από κάποιον ο οποίος ζει ανάμεσα στους υπόλοιπους ανθρώπους, χωρίς κανένας να τον υποψιαστεί.

  • 31 January 2022 at 18:55
    Permalink

    Το βιβλίο πιστεύω έχει να κάνει με μυστήριο, με βάση τον τίτλο μπορεί να έχει να κάνει με την δολοφονία ενός σκύλου και να προσπαθούν να βρουν τον μυστηριώδης δολοφόνο. Ίσως να έχει να κάνει κι με έναν σκύλο που εξαφανίστηκε χωρίς κανένα ίχνος.

Leave a Reply