Στον Antenna Star 103.5 και την εκπομπή «Αυτή είναι η ζωή» με τη Ν. Μπούτα φιλοξενήθηκαν στις 07.12.22 η κ. Β. Σπόρου, Ψυχολόγος ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Αιτωλ/νίας και ο κ. Σ. Γκοργκόλης, Ειδικός Παιδαγωγός με αφορμή Εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου, με θέμα: «Ο ρόλος των γονέων στην κατανόηση και στην προσαρμογή των παιδιών και των εφήβων στην εποχή μας»

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης που ακολούθησε εκείνη την ημέρα 07.12.2022 στο Αγρίνιο ομιλητές ήταν

η Δέσποινα Τσαούση, Εκπαιδευτικός ΕΑΕ ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ., η Βασιλική Σπόρου, Ψυχολόγος  ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ., ο Σπύρος Μπαλτάς, Λογοθεραπευτής ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ., ο Δρ. Αθανάσιος Ρισβάς, Προϊστάμενος ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. και ο Συμεών Γκοργκόλης, Ειδικός Παιδαγωγός.

Η εκδήλωση δεν αφορούσε μόνο τις δυσκολίες, αλλά και τα δυνατά στοιχεία των παιδιών και πως οι γονείς θα τα εντοπίσουν και θα τα αξιοποιήσουν! Σκοπός και στόχος ήταν οι γονείς να αναληφθούν πως δεν είναι μόνοι τους και πως υπάρχουν φορείς για να τους κατευθύνουν, να τους συμβουλέψουν και να τους υποστηρίξουν, αλλά και να τους διασυνδέσου με ότι χρειάζεται και με όποιος φορέα χρειάζεται προς όφελος του παιδιού τους.

Πηγές:

Αγρίνιο: Ο ρόλος των γονέων στην κατανόηση και την προσαρμογή παιδιών και εφήβων στην εποχή μας (εικόνες) (aitoloakarnaniabest.gr)

Antenna Star - Β. Σπόρου & Σ. Γκοργκόλης: «Ο ρόλος των γονέων στην προσαρμογή των παιδιών» (Ηχητικό) - Antenna Star (antenna-star.gr)

Leave a Reply