Η Τελετή Βράβευσης “Κάν’ το ν’ ακουστεί 2023” (Δημοτικό Θέατρο Ζακύνθου, 29.04.2023) από το European School Radio, την Εκπαιδευτική Ραδιοτηλεόραση του Υ.ΠΑΙ.Θ., το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Κύπρου του ΥΠΑΝ & το ΕΚΟΜΕ

Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα συμμετέχοντα σχολεία που απέστειλαν συνολικά 391 συμμετοχές από Ελλάδα, Κύπρο, Κροατία και Ισπανία, και ειδικότερα στα 29 σχολεία που βραβεύτηκαν για τις συμμετοχές τους, οι οποίες παρουσιάστηκαν ζωντανά στην Τελετή από τις μαθητικές ομάδες. Οι μαθητές/τριες των σχολείων της Ελλάδας (Αττική, Κέρκυρα, Πύργο, Πάτρα, Λάρισα, Ναύπακτο, Ξάνθη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Κατερίνη, Χαλκιδική, Κρήτη, Ρόδο) και της Κύπρου (Λάρνακα, Λεμεσός, Λευκωσία) ανέβηκαν στη σκηνή και ερμήνευσαν ζωντανά τα τραγούδια τους, απέδωσαν παραστατικά τα ραδιοφωνικά τους μηνύματα είτε παρουσίασαν οπτικοποιημένες τις συμμετοχές τους με βίντεο. Ανάμεσα στα βραβευθέντα βρίσκεται και ένα σχολείο της Ισπανίας.

Ο Διαγωνισμός έληξε και μέσα από αυτή την όμορφη γιορτή ακούστηκε μελωδικά και ρυθμικά το μήνυμα της Ειρήνης!

Για τα Ειδικά Σχολεία τα βραβεία που ανακοινώθηκαν παρουσιάστηκαν ως εξής:

ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

  • Ραδιοφωνικού Μηνύματος, 1ο Βραβείο στο ΕΕΕΕΚ Ναυπάκτου για τη συμμετοχή “Το ποίημα για την ειρήνη μέσα από τα μάτια των μαθητών μας”
  • Ραδιοφωνικού Μηνύματος, 2ο Βραβείο στο ΕΝΙΑΙΟ ΕΙΔΙΚΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ-ΛΥΚΕΙΟ ΡΟΔΟΥ για τη συμμετοχή “Η ώρα της ειρήνης είναι τώρα!”
  • Τραγουδιού, 1ο Βραβείο στο ΕΕΕΕΚ Λάρισας για τη συμμετοχή “Πες μου”
  • Τραγουδιού, 2ο Βραβείο στο Ειδικό Σχολείο Λευκωσίας για τη συμμετοχή “Ειρήνη”

Leave a Reply