Updated on March 16, 2025
Δείγμα Δράσεων του ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Αιτωλοακαρνανίας για τον Εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ασφαλούς Πλοήγησης στο Διαδίκτυο 2025!


https://better-internet-for-kids.europa.eu/en/saferinternetday



https://saferinternet4kids.gr/quiz/
Εκπαιδευτικό Υλικό https://saferinternet4kids.gr/sid/sid-2025/study_material_sid_2025/
Παράλληλα κάνtε κλικ στην παρακάτω εικόνα για το διαδικτυακό παιχνίδι δράσης και περιπέτειας
που κάνει την εκμάθηση της ψηφιακής ασφάλειας και ιθαγένειας διαδραστική και διασκεδαστική – όπως ακριβώς είναι και το ίδιο το διαδίκτυο!

Ο Σίφης ο Ποντικός και το Διαδίκτυο - Κάρμεν Ρουγγέρη
Παράλληλα κάνtε κλικ στον παραπάνω σύνδεσμο για Παιδικό Παραμύθι με τα παρακάτω στοιχεία
Τίτλος: «Ο Σίφης ο Ποντικός και το Διαδίκτυο»
Συγγραφέας: Κάρμεν Ρουγγέρη
Εικονογράφηση: Γιάννης Σπανόπουλος
Είδος: Παιδική λογοτεχνία
Έκδοση: Ελληνική Αστυνομία / Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος
Άδεια διανομής: Ελεύθερη διάθεση
Σελίδες: 40
Έτος έκδοσης: 2021
Δείτε τα Σχολεία-Νικητές SID 2025
https://saferinternet4kids.gr/sid/sid-2025/winners_sid_all_2025/
One Comment on “Δείγμα Δράσεων του ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Αιτωλοακαρνανίας για τον Εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ασφαλούς Πλοήγησης στο Διαδίκτυο 2025!”
Leave a Reply
You must be logged in to post a comment.











https://saferinternet4kids.gr/nea/sid2025celebrations/
#SID2025: Μια μεγάλη γιορτή για ένα καλύτερο διαδίκτυο
Η Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου 2025 στην Ελλάδα υπήρξε μια γιορτή που απλώθηκε σε κάθε γωνιά της χώρας. Για 22η συνεχόμενη χρονιά, το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας διοργάνωσε μια σειρά από δραστηριότητες που ένωσαν τη σχολική κοινότητα και τους εμπλεκόμενους φορείς από κάθε γωνιά της Ελλάδας, ακόμα και από τις ελληνικές κοινότητες του εξωτερικού. Μέσα από αυτήν την πρωτοβουλία, ενισχύθηκε η ψηφιακή παιδεία και η ασφάλεια στο διαδίκτυο, καθώς το μήνυμα της υπευθυνότητας και της προστασίας από τους κινδύνους του διαδικτύου έφτασε παντού. Από την καρδιά της Αθήνας έως τη Θεσσαλονίκη, από τα νησιά του Αιγαίου μέχρι τις απομακρυσμένες ορεινές περιοχές, η φλόγα της εκστρατείας άναψε σε κάθε γωνιά της χώρας, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι η ασφάλεια στο διαδίκτυο είναι υπόθεση όλων μας και το μέλλον του ψηφιακού κόσμου είναι στα χέρια μας.