Ηχογράφηση “έλα πάρε μου τη λύπη” (αντίγραφο μηνύματος από το e-me assignments)

Αγαπητά μου παιδιά σας χαιρετώ!
Η προχθεσινή διαδικτυακή μας συνάντηση ελπίζω να σας άρεσε και να σας ενθουσίασε όπως και μένα! ήταν πολύ ευχάριστο να σας δω και να σας ακούσω ξανά μετά από τόσο καιρό.
Όπως είπα και την ώρα εκείνη, είναι αλλιώς να σταματάμε για καλοκαίρι, μας δίνεται η ευκαιρία να σας χαιρετήσουμε όπως και εσείς το ίδιο και να πάμε όλοι στις διακοπές μας και αλλιώς να μας κόβεται απότομα αυτή η δυνατότητα. Όμως δεν απελπιζόμαστε βέβαια!! κρατάμε το ηθικό μας ψηλά και ψάχνουμε πάντα τρόπους να περνάμε καλά στο σπίτι μας ακόμα και στη καραντίνα μέχρι να ξαναβρεθούμε πάλι!!
Για αυτό λοιπόν και σας έχω κάτι που θα ήθελα να δημιουργήσουμε μαζί, εσείς θα βάλετε το τραγούδι και εγώ τη μουσική.
Σας στέλνω για εξάσκηση 2 βίντεο από το YouTube.

1. Στο ένα τραγουδάει η πολύ καλή τραγουδίστρια "Νένα Βενετσιάνου" με την αγγελική της φωνή έτσι ώστε να μάθετε το τραγούδι, τα σημεία που σταματάει, που ξεκινάει που παίρνει τις αναπνοές κλπ κλπ. Όσα δηλαδή έχουμε μάθει και στη τάξη.

">Έλα πάρε μου τη λύπη Νένα Βενετσάνου

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

2. Το δεύτερο βίντεο είναι ένα karaoke. Θα έχετε ίσως παίξει κάτι ανάλογο με τους φίλους σας! Αν όχι είναι πολύ εύκολο,ακούτε τη μουσική και βλέπετε παράλληλα τους στίχους,εκείνοι που πρέπει να τραγουδηθούν κοκκινίζουν!! Για να παίξετε όμως στο δεύτερο βίντεο είναι απαραίτητο να έχετε εξασκηθεί με το πρώτο της τραγουδίστριας.

">Έλα πάρε μου τη λύπη Karaoke

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Όσοι ήταν προχθές στη κλήση με ακούσατε που σας το τραγούδησα μερικές φορές. Δεν πειράζει για όσους έλειπαν ή δεν κατάφεραν τελικά να μπουν πάντα υπάρχει και η δεύτερη ευκαιρία!! Για αυτό και σας δίνω αυτά τα βίντεο τώρα για εξάσκηση επειδή....

Σε λίγες μέρες θα σας στείλω το αρχείο, εκείνο που θα πρέπει να ακούτε από ακουστικά και να ηχογραφείτε στο κινητό. Λεπτομέρειες αυτής της δουλειάς όμως θα σας δώσω μαζί με το αρχείο εκείνο. Προς το παρόν κάντε λίγο την εξάσκησή σας με τα 2 παραπάνω βίντεο.

Σας στέλνω σε όλους από μια διαδικτυακή αγκαλιά!! Αυτή είναι ακίνδυνη τουλάχιστον...

κύριος Γρηγόρης.

 

Leave a Reply