Οι δράσεις μας

Για τον Οκτώβριο 2023:

Για τον Νοέμβριο 2023:

Για το Δεκέμβριο 2023:

preview

Το λογότυπο "Να' χαμε και δυο στάλες μέλι..."

της Φωτεινής

(από την ομάδα των εργατριών της Τετάρτης)

preview

"Η εργάτρια μέλισσα εν δράσει"

της Βασιλικής

(από την ομάδα των εργατριών της Τετάρτης)

preview

"Οι μέλισσες τρυγούν"

της Ιωάννας

(από την ομάδα της κυψέλης της Τετάρτης)

preview

"Η μέλισσα παράγει"

της Αλεξάνδρας

(από την ομάδα της κυψέλης της Τετάρτης)

"Η μέλισσα"

της Ιωάννας

(από την ομάδα της κυψέλης της Τετάρτης)

"Ο τρύγος της γύρης"

της Παναγιώτας Τσ. (Νάγιας)

(από την ομάδα των

εργατριών της Τετάρτης)

Για τα Χριστούγεννα 2023:

Για τον Ιανουάριο 2024:

 

Για τη θεματική ενότητα: Έρευνα: "Τι ξέρεις για το μέλι και τα άλλα προϊόντα της μέλισσας;"

Για τη θεματική ενότητα: Μύθοι, παραδόσεις, αινίγματα, παροιμίες, ποιήματα

  • Δημιουργία ψηφιακής αφίσας poster "Μελισσοποιήματα" (Εφαρμογή Canva) από την ομάδα των κηφήνων της Παρασκευής: Τάσο Μ. και από την ομάδα των εργατριών της Παρασκευής: Μιχαέλα Μ. και Ελπίδα Χ.
         
  • Δημιουργία ψηφιακού quiz "Μελισσοποιητές" (Εφαρμογή Genial.ly) από την ομάδα των κηφήνων της Τετάρτης: Παναγιώτη Ηλ., Νικόλαο Γ., και Σπύρο Δ.

  • Δημιουργία σελιδοδεικτών με την εφαρμογή Canva με παροιμίες για το μέλι από την ομάδα των εργατριών της Τετάρτης: Αθανασία Κ. και από την ομάδα των κηφήνων της Τετάρτης: Σπύρος Δ. και με μήνυμα: "Φυτεύετε μελισσοκομικά φυτά".

Αξιολόγηση με kahoot για τη θεματική ενότητα: "Παροιμίες Ποίηση Παράγωγα Σύνθετα για τη μέλισσα και το μέλι".

Για το Φεβρουάριο 2024:

Για τη θεματική ενότητα: Ανατομία της μέλισσας

  • Δημιουργία ψηφιακού quiz-Εκατομμυριούχος: "Η ανατομία της μέλισσας" (Εφαρμογή Genial.ly) από την ομάδα των εργατριών της Παρασκευής: Μιχαέλα Μ., Ελπίδα Χ. και από την ομάδα των κηφήνων της Παρασκευής: Τάσος Μ., Αποστόλης Στρ., Άρης Μ. και Νικόλαος Μ.
  • Δημιουργία ψηφιακού quiz Last One Standing: "Τι γνωρίζεις για τις αισθήσεις της μέλισσας;" (Εφαρμογή Genial.ly) από την ομάδα της κυψέλης της Τετάρτης: Ιωάννα Κ. και Ντάρα Ιλ.

Αξιολόγηση με kahoot για τη θεματική ενότητα "Ανατομία της μέλισσας"

Για τη θεματική ενότητα: Κοινωνία της μέλισσας

  • Δημιουργία ψηφιακού quiz "Οι κάτοικοι της κυψέλης" (Εφαρμογή Genial.ly) από την ομάδα των κηφήνων της Παρασκευής: Τάσο Μ. και από την ομάδα των εργατριών της Παρασκευής: Μιχαέλα Μ. και Ελπίδα Χ.

  • Δημιουργία ψηφιακού quiz "Αξιοπερίεργα για τη μέλισσα" (Εφαρμογή LearningApps) από την ομάδα της κυψέλης της Παρασκευής: Ασημίνα Μ., και Νικόλαο Μ. και από  την ομάδα της Παρασκευής: Μαρία Π.

  • Δημιουργία ψηφιακού quiz-πολλαπλής επιλογής με την εφαρμογή LearningApps: "Τι συμβαίνει στην κυψέλη;" από την ομάδα των εργατριών της Τετάρτης Αθανασία Κ. και από την ομάδα της κυψέλης της Τετάρτης Ντάρα Ιλ. και Ιωάννα Κ.

  • Δημιουργία ψηφιακού quiz-Εκατομμυριούχος: "Η κοινωνία της μέλισσας" (Εφαρμογή Genial.ly) από την ομάδα των εργατριών της Παρασκευής Μιχαέλα Μ., Ελπίδα Χ. και από την ομάδα των κηφήνων της Παρασκευής Τάσο Μ., Αποστόλη Στρ., Άρη Μ. και Νικόλαο Μ.

Αξιολόγηση με kahoot για τη θεματική ενότητα "Κοινωνία της μέλισσας"

 

Για τον Μάρτιο 2024:

Για τη θεματική ενότητα: Προϊόντα μέλισσας

  • Δημιουργία ψηφιακού quiz-συμπλήρωσε το κενό με την εφαρμογή LearningApps: "Τα δώρα της μέλισσας" από την ομάδα των εργατριών της Τετάρτης: Παναγιώτα Τσ. και Βασιλική Χρ.

  • Δημιουργία ψηφιακού quiz πολλαπλής επιλογής με την εφαρμογή LearningApps: "Μέλι και άλλα..." από την ομάδα των κηφήνων της Τετάρτης: Παναγιώτη Ηλ. και Σπύρο Δ.

  • Δημιουργία ψηφιακού επιτραπέζιου παιχνιδιού "Μύθος ή πραγματικότητα" (Εφαρμογή Genial.ly) από την ομάδα των εργατριών της Τετάρτης: Αθανασία Κ., Φωτεινή Κ. , Παναγιώτα Τ. και Βασιλική Χ.

  • Δημιουργία ψηφιακού quiz-Αντιστοίχιση στην εικόνα "Μελισσοκομικός χάρτης" (Εφαρμογή LearningApps) από την ομάδα των εργατριών της Τετάρτης: Αθανασία Κ.,  και από την ομάδα των κηφήνων Παναγιώτη Ηλ.

Αξιολόγηση με kahoot για τη θεματική ενότητα "Προϊόντα μέλισσας"

 

Για τη θεματική ενότητα: Η θρεπτική αξία των προϊόντων της μέλισσας

  • Δημιουργία ψηφιακού quiz σωστού-λάθους με την εφαρμογή Genial.ly: "Σε τι μας ωφελούν τα προϊόντα της μέλισσας;" από την ομάδα της κυψέλης της Τετάρτης: Αλεξάνδρα Τσ., από την ομάδα των εργατριών της Τετάρτης: Παναγιώτα Τσ. και Βασιλική Χ.

  • Δημιουργία ψηφιακού quiz-Συμπλήρωσε το κενό: "Ευεργετικές ιδιότητες του μελιού" (Εφαρμογή LearningApps) από την ομάδα των εργατριών της Παρασκευής Μαρία Π.  και από την ομάδα της κυψέλης της Παρασκευής Μυρτώ Τ. και Ειρήνη Π.

  • Δημιουργία ψηφιακού quiz-ταξινόμηση σε πίνακα με την εφαρμογή LearningApps: "Η διατροφική αξία του μελιού", από την ομάδα των κηφήνων της Παρασκευής: Τάσος Μ. και από την ομάδα των εργατριών της Παρασκευής: Μαρία  Π.

  • Δημιουργία ψηφιακού quiz-αντιστοίχισης σε ομάδες με την εφαρμογή LearningApps: "Μέλια και θρεπτική αξία" από την ομάδα της κυψέλης της Παρασκευής: Ασημίνα Ν., από την ομάδα των εργατριών της Παρασκευής: Μιχαέλα Μ. & Μαρία Π., και από την ομάδα των κηφήνων της Παρασκευής: Τάσος Μ.

  • Δημιουργία ψηφιακού quiz με την εφαρμογή LearningApps: "Τι μας προσφέρει το μέλι;" από την ομάδα της κυψέλης της Τετάρτης: Αλεξάνδρα Τσ. και  από την ομάδα των εργατριών της Τετάρτης: Παναγιώτα Τσ. και Ναταλία Π.

 

Για τον Απρίλιο 2024:

Για τη θεματική ενότητα: Η σημασία των προϊόντων της μέλισσας στην οικονομία της Ελλάδας

Αξιολόγηση με kahoot για τη θεματική ενότητα "Η σημασία των προϊόντων της μέλισσας στην οικονομία της Ελλάδας"

Για το Πάσχα 2024:

 

Συνολική αξιολόγηση σε όλες τις θεματικές ενότητες: