Ελληνικά

“Έφυγε” απο την ζωή ο Βασίλης Καρράς – Η κηδεία του | Γραφείο Τύπου |

Έφυγε” από την ζωή ο πολυαγαπημένος τραγουδιστής Βασίλης Καρράς σε ηλικία 70 ετών.

Βασίλης Καρράς: Όσα δήλωνε για την υγεία του στην τελευταία δημόσια εμφάνιση - "Επιστρέφω γενικά στη ζωή" | Zappit

Στο πένθος βυθίστηκε ο μουσικός κόσμος με την απώλεια του, την Κυριακή (24/12)

Ο γνωστός τραγουδιστής το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρούνταν από προβλήματα υγείας, ενώ τις τελευταίες ημέρες νοσηλευόταν με κορονοϊό στην εντατική.

Ο Βασίλης Κεσογλίδης, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1953 στο Κοκκινοχώρι Καβάλας. Στα 10 του χρόνια μετακόμισε με την οικογένεια του στην Θεσσαλονίκη.

 

_Η κηδεία του_

 

Στο Κοκκινοχώρι Καβάλας γράφτηκε σήμερα ο επίλογος για τον μεγάλο λαϊκό ερμηνευτή Βασίλη Καρρά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών την παραμονή των Χριστουγέννων.

Η σορός του δημοφιλούς τραγουδιστή έφτασε λίγο πριν τις 12 στον Ιερό Ναό Αγίου Νέστορος. Το «παρών» στο τελευταίο αντίο έδωσαν από το πρωί πάρα πολλοί φίλοι αλλά και καλλιτέχνες που αγάπησαν τη βαριά και γεμάτη από συναίσθημα φωνή του. Κάποιοι φώναξαν «αθάνατος», ενώ οι συγγενείς του Βασίλη Καρρά συνόδευσαν το φέρετρο με δάκρυα στα μάτια.

Το τρισάγιο ολοκληρώθηκε λίγο μετά τη 1 μετά το μεσημέρι και ακολούθησε προσκύνημα. Στη συνέχεια η σορός του Βασίλη Καρρά με συνοδεία της φιλαρμονικής «Απόλλων Ροδολίβους» οδηγήθηκε έξω από το κτήμα που διατηρούσε στο Κοκκινοχώρι και η πομπή κατέληξε στο κοιμητήριο για την ταφή.tafh-karra-es__8_

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.e-me.edu.gr/hive-neo-epsilontv/2023/12/27/e-graf-typ-efyge-o-basilis-karras-i-khdeia/

Αφήστε μια απάντηση