ΖΩΓΡΑΦΗΣΤΕ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΣΑΣ ΜΙΑ ΑΦΙΣΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΤΟΚΥΟ 2021!!!

ΑΓΑΠΗΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΙΣΑ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΥ ΤΟΚΥΟ 2021,ΑΦΟΥ ΠΗΡΑΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ! ΖΩΓΡΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΦΙΣΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ,ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΗΝ ΜΟΥ ΜΕΣΩ ΤΟΥ e-mail ΣΑΣ ΚΑΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΣΔ ΣΤΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΜΑΣ e-me, ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩ.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  1. 5 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΚΥΚΛΟΙ -ΣΥΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ-(ΟΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΜΠΛΕ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΗΝ ΩΚΕΑΝΙΑ .ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ ,ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟ ΤΗΝ ΑΣΙΑ.(ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9F%CE%BB%CF%85%CE%BC%CF%80%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AE_%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CE%AF%CE%B1).ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ :ΤΡΕΙΣ ΙΣΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΥΘΕΙΑ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΦΑΠΤΟΝΤΑΙ -ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΧΟΥΝ ΙΣΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ-ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΥΚΛΟΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ, ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΕΠΑΝΩ .ΟΙ ΔΥΟ ΚΥΚΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΙ ΣΕ ΜΕΓΕΘΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΕΠΑΝΩ ,  ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΜΕΣΟΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ  ΝΟΗΤΗΣ ΕΥΘΕΙΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΩ ΑΚΡΕΣ ΤΩΝ ΕΠΑΝΩ ΚΥΚΛΩΝ . ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΤΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ:
  2. ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΘΛΗΤΩΝ /-ΤΡΙΩΝ
  3. ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΔΑΔΑ/ΠΥΡΣΟΣ
  4. ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ(ΚΕΦΑΛΑΙΑ -ΔΙΠΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ)
  5. MASCOT ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΔΙΚΙΑΣ ΣΑΣ ΕΠΙΝΟΗΣΗΣ/COMICS
  6. ΔΑΦΝΙΝΟ ΣΤΕΦΑΝΙ
  7. ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
  8. ΣΧΕΔΙΟ ΕΝΟΣ ΜΕΤΑΛΙΟΥ
  9. ΒΑΘΡΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ
  10. GRAFFITI ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ κ.τ.λ. ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:https://www.xn--kxadfld7dtbug.com/%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CE%A3%CF%80%CE%BF%CF%81-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%A0%CE%B5%CF%81%CE%B9%CF%80%CE%AD%CF%84%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%B6%CF%89%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BA%CE%AE.html ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕΡΦΑΡΕΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΑΦΙΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1896 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ( Α ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΜΟΝΤΕΡΝΑΣ ΕΠΟΧΗΣ) ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ.ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ https://www.contra.gr/sports/oi-afises-ton-sygchronon-olympiakon-agonon.7312711.html TEΛΟΣ ΕΠΙΝΟΗΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ MASCOT ΑΦΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΣΤΟ YouTube:Tokyo2020 ΚΑΙ ΣΤΟhttps://www.youtube.com/watch?v=ZCxiPW-QMRY .ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ -ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΗΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ- ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΣΑΣ. ΠΑΠΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ Α.

Leave a Reply