Tι είναι το Skype;

Το Skype είναι μια εφαρμογή σύνδεσης με τους ανθρώπους που έχουν μεγαλύτερη σημασία στη ζωή και την εργασία σας –οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε, μέσω κινητών συσκευών, PC ή του Alexa. Τα μηνύματα κειμένου του Skype και οι ασύγκριτες φωνητικές κλήσεις και βιντεοκλήσεις απλοποιούν την ανταλλαγή εμπειριών και τη συνεργασία. Έχει σχεδιαστεί τόσο για συνομιλίες ένας προς έναν όσο και για ομαδικές συνομιλίες.

Με το Skype, μπορείτε να διοργανώσετε συσκέψεις και να κάνετε σπουδαία πράγματα με την ομάδα εργασίας σας, να μοιραστείτε μια ιστορία ή να γιορτάσετε γενέθλια με τους φίλους και την οικογένειά σας καθώς και να μάθετε μια νέα δεξιότητα ή χόμπι με έναν δάσκαλο. Η χρήση του Skype είναι δωρεάν για την αποστολή μηνυμάτων και την πραγματοποίηση φωνητικών κλήσεων και βιντεοκλήσεων με ομάδες έως 50 ατόμων!

Εάν επιλέξετε να πληρώσετε ένα μικρό χρηματικό ποσό, μπορείτε να κάνετε περισσότερα πράγματα, με περισσότερους τρόπους και με περισσότερα άτομα, όπως να καλείτε τηλεφωνικούς αριθμούς ή να στέλνετε μηνύματα κειμένου. Μπορείτε να πληρώνετε ανάλογα με τη χρήση που κάνετε ή να αγοράσετε μια συνδρομή, ό,τι σας εξυπηρετεί καλύτερα.

Πηγή: https://www.skype.com/el/about/

2 comments

  1. Ωραίο! Μπράβο Νίκο!

  2. Μπράβο!!!

Leave a Reply