Δράσεις Ιουνίου 2019

Ο μήνας αυτός είναι ο μήνας διάχυσης της δράσης του έργου μας ! Αρχικά οι μαθητές συμπλήρωσαν ένα ερωτηματολόγιο αξιολόγησης του έργου.

Δείτε τα αποτελέσματα του ερωτηματολογίου που συμπλήρωσαν οι μαθητές, καθώς και του ερωτηματολογίου που συμπλήρωσαν οι δάσκαλοι που συμμετείχαν στο Έργο! Δείτε ΕΔΩ δημοσίευση του έργου μας στο Δήμο Κηφισιάς, ΕΔΩ στο portal polis24.gr, ΕΔΩ στο εκπαιδευτικό portal eduadvisor.gr, καθώς και στην εφημερίδα ΒΟΡΕΙΝΗ !

Στη συνέχεια, ολοκλήρωσαν το γέμισμα του κάδου ανακύκλωσης ώστε στο τέλος της σχολικής χρονιάς να τον παραλάβει η Εταιρεία Ανακύκλωσης γεμάτο ! ΔεΊτε ΕΔΩ την εξέλιξη του κάδου ανακύκλωσης από τη μέρα άφιξης στο σχολείο μας, μέχρι τη λήξη του έτους! Στο ίδιο βίντεο, οι μαθητές έκλεισαν τις δράσεις τους, ζωγραφίζοντας το μήνυμα: We love recycling !

Δείτε ΕΔΩ την παρουσίαση όλων των δράσεων της χρονιάς όπως ανέβηκε στην πλατφόρμα του eTwinning για το σχολείο μας !

Επίσης, πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη με τα άλλα δύο συνεργαζόμενα σχολεία (2ο Νέας Ερυθραίας και 8ο Νέας Φιλαδέλφειας), όπου όλοι οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να κάνουν ένα κουίζ on line σχετικά με την ανακύκλωση ! Δείτε ΕΔΩ λεπτομέρειες της σύνδεσης !

Τέλος, πήραμε μέρος στο διαγωνισμό " Bravo Schools", που στοχεύει στην ανάδειξη των πιο ολοκληρωμένων εκπαιδευτικών προσεγγίσεων σε θέματα κοινωνικής υπευθυνότητας που σχετίζονται με τους 17 Παγκόσμιους Στόχους των Ηνωμένων Εθνών για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη. Δείτε ΕΔΩ τη συμμετοχή μας !