English

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΑΙΑΝΗ

Το πρωί μπήκαμε στο λεωφορείο για να πάμε στην Αιανή και όταν φτάσαμε μας κατέβασαν  και  μας άφησαν να κάνουμε ένα διάλειμμα.

Στη συνέχεια μπήκαμε σε έναν χώρο με κάτι πέτρες και αγάλματα . Αφήσαμε τα πράγματα μας εκεί και  προχωρούσαμε σε έναν διάδρομο με ψηφιδωτά και αγάλματα. Περάσαμε σε ένα δωμάτιο με πολλά αρχαιολογικά ευρήματα  σαν  τα πράγματα της καθημερινότητας των ανθρώπων ,χρυσά νομίσματα, άμαξες, παιχνίδια, άλογα, αγάλματα και άλλα πράγματα.

Τέλος  μας έβαλαν  να δούμε το εργαστήριο τους και μετά να συναρμολογήσουμε κάτι πέτρες.

Ήταν μια ωραία εκπαιδευτική εκδρομή.

ΤΕΛΟΣΑρχαιολογικό Μουσείο Αιανής | Museum Finder

5 thoughts on “ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΑΙΑΝΗ

  • 19 October 2023 at 10:27
    Permalink

    ujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

  • 26 October 2023 at 10:13
    Permalink

    μπραβο μου αρεσε πολυ

Leave a Reply