Λίγα λόγια για τους γονείς…..

Helping Hand Icon Clipart Heart Shape - ClipArt Best

Αγαπητοί γονείς,

Σας καλησπερίζω όλους και σας εύχομαι καλή δύναμη και υπομονή.

Όλοι μαζί ας προσπαθήσουμε για το καλύτερο, ο καθένας με τα μέσα και τις δυνάμεις που διαθέτει. Συμμερίζομαι τις αγωνίες σας και θα προσπαθήσω να είμαι συνεργάτης και συνοδοιπόρος σας.

Θα στηρίξουμε την εκπαιδευτική διαδικασία με όποιο τρόπο μπορούμε για να μην χάσουν τα παιδιά μας την επαφή τους με το σχολείο και τη μαθησιακή διαδικασία.

Μην ξεχνάτε ότι η φοίτηση στο νηπιαγωγείο πλέον είναι υποχρεωτική και μάλιστα διετής. Μην ξεχνάτε τη σπουδαιότητα της προσχολικής αγωγής και τα οφέλη της στα παιδιά.

"Η διετής φοίτηση στο Νηπιαγωγείο,  έχει ως αποτέλεσμα την ομαλότερη και βαθμιαία εισαγωγή των νηπίων στις εκπαιδευτικές διαδικασίες, διευκολύνοντας τη μετάβασή τους στο Δημοτικό σχολείο και τη μετέπειτα ακαδημαϊκή τους απόδοση (Αλευριάδου κ.α., 2008)."

Καλείστε να  στηρίξετε έναν διαφορετικό τρόπο πρόσληψης της γνώσης από τα παιδιά σας. Αυτός ο τρόπος θα προετοιμάσει τα παιδιά σας σε κάτι ανάλογο αν κάποιες καταστάσεις το απαιτήσουν ξανά.

Ο τρόπος διδασκαλίας θα γίνεται με δύο τρόπους:

  1. Μέσω της e-me (Ασύγχρονη διδασκαλία) όπου θα μπορείτε να μπαίνετε όποια στιγμή εσείς επιθυμείτε
  2. Μέσω της εφαρμογής Webex (Σύγχρονη διδασκαλία) όπου καλείστε να συνδέεστε μέσω ενός συνδέσμου που  σας έχει αποσταλεί στο mail σας και σύμφωνα με το παρακάτω ωρολόγιο πρόγραμμα που εξέδωσε με εγκύκλιο του το Υπουργείο Παιδείας.

Ωρολόγιο Πρόγραμμα

Ώρα         Από             Έως
1η           14:10          14:40
2η           15:00          15:30
3η           15:50          16:20

Κάθε ώρα, το μάθημα θα διαρκεί 30 λεπτά και στη συνέχεια θα έχουμε 20 λεπτά διάλειμμα.

Συγκεκριμένα: 

             Ώρα    
 14:10

 14:40  

ΜΑΘΗΜΑ
  14:40

 15:00

ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ
 15:00

 15:30

ΜΑΘΗΜΑ
  15:30

 15:50

ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ
 15:50

 16:20

ΜΑΘΗΜΑ
Τα μαθήματα μέσω webex θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 18/11/2020 ενώ την Τρίτη 17/11/2020, θα πραγματοποιήσουμε δοκιμαστική τηλεδιάσκεψη όπως ενημερωθήκατε ήδη και σε mail που σας εστάλη.
Εύχομαι να συνεχίσουμε  τη καλή συνεργασία που έχουμε και μέσα από το νέο αυτό εδώ χώρο,επικοινωνίας και συνάντησής μας.
Σας ευχαριστώ.
Παραμένω στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία, απορία, στήριξη. I Wonder What The World Will Be Like In 10 Years – Satoshi Index

Leave a Reply