ΠΕΜΠΤΗ, 19 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

Παιδιά μου, επειδή αυτό τον καιρό πρέπει όλοι μα είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τον ιό που κυκλοφορεί, οφείλουμε να γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά τι πρέπει να κάνουμε για να τον περιορίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο.

Θέλω, λοιπόν, όλοι σας να δείτε με μεγάλη προσοχή το παρακάτω βίντεο το οποίο περιέχει οδηγίες προφύλαξης από τους ιούς.

https://www.youtube.com/watch?v=TOnVeySkMNg

Αφ΄ ότου το δείτε προσεκτικά και όσες φορές χρειαστεί, θέλω να πάρετε το τετράδιο και να κάνετε τρία πράγματα.

1) Πρώτον, να αντιγράψετε όλους τους κανόνες που πρέπει να τηρούμε, τον έναν κάτω από τον άλλο  φτιάχνοντας έναν κατάλογο κανόνων π.χ.

 ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΡΟΥΜΕ

1. Πλένουμε σχολαστικά....(εσείς γράφετε ολόκλρο τον κανόνα)
2. Όταν βήχουμε.....

Και έτσι γράφετε όλους τους κανόνες !

2) Αφού τους καταγράψετε τον ένα κάτω από τον άλλο, θέλω μετά να απαντήσετε φτιάχνοντας μια ωραία παράγραφο στην ερώτηση : ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΟΥΣ ;

Μην ξεχάσετε να φτάξετε μικρές, ολοκληρωμένες προτάσεις, να τις συνδέσετε μεταξύ τους με συνδετικές λέξεις και να βγάζουν ένα ωραίο και σωστό νόημα !
Επίσης, εννοείται ότι μπορείτε να προσθέσετε κι άλλους κανόνες που ίσως έχετε ακούσει ή έχετε σκεφτεί !

3) Αφού απαντήσετε και στην ερώτηση θέλω να φτιάξετε μια ωραία χρωματιστή ζωγραφιά στο τετράδιό σας που να μας δείχνει κάποιον ή κάποιους από τους τρόπους προστασίας !

Υστερόγραφο 1 : Καλό είναι να έχετε 1 τετράδιο το οποίο θα χρησιμοποιείτε όλη αυτή την περίοδο για να έχετε όσα κάνουμε συγκεντρωμένα. Μπορείτε να του δώσετε έναν ωραίο, ευφάνταστο τίτλο όπως π.χ. Εξ αποστάσεως τετράδιο  ή ότιδήποτε άλλο !

Υστερόγραφο 2 : Αγαπητοί γονείς θα σας παρακαλούσα να μου γράψετε ένα σχόλιο κάτω από αυτή την ανάρτηση για να γνωρίζω ότι παρακολουθείτε τη σελίδα !

Ευχαριστώ !

Leave a Reply