English

Η Παιδική Χορωδία One Voice (αρχικά γνωστή ως Παιδική Χορωδία Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του 2002 και Παιδική Χορωδία Studio A ) είναι μια αμερικανική παιδική χορωδία στη Γιούτα .

Το συγκρότημα ιδρύθηκε από τον Masa Fukuda το 2001 αφού συνέθεσε το τραγούδι “It Just Takes Love” για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2002 στο Salt Lake City της Γιούτα. Ζήτησε από τους μαθητές να βοηθήσουν στη δημιουργία ενός αναμνηστικού CD για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Μερικοί από τους μαθητές ήταν επίσης «παιδιά του φωτός» ερμηνευτές για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, τους οποίους προσφέρθηκε εθελοντικά να βοηθήσει στην εκπαίδευση. Μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες, 25 μαθητές θέλησαν να συνεχίσουν να τραγουδούν μαζί και ο Φουκούντα σχημάτισε τη χορωδία ως μη κερδοσκοπική οργάνωση για να συνεχίσει να εργάζεται μαζί τους.

Το One Voice διευθύνεται από τον σκηνοθέτη Fukuda και έχει 140 μέλη ηλικίας 4–18 ετών. Κάθε χρόνο, η χορωδία εμφανίζεται περίπου 50 με 70 φορές. Η ομάδα συνεδριάζει όλο το χρόνο για προπονήσεις μία φορά την εβδομάδα. Ερμηνεύουν μια τεράστια επιλογή μουσικής όπως ποπ , γκόσπελ , κλασική , Μπρόντγουεϊ και πατριωτική.

 

 

1.

 

2.

 

3.

 

4.

 

5.

2 thoughts on “One Voice Children’s Choir [τραγούδια]”
  1. Πολύ ωραίο άρθρο, την ξέρω αυτή την χορωδία και έχω ακούσει τα cover που έχουν κάνει από κάποια γνωστά τραγούδια και κάποια τραγούδια disney

Leave a Reply