Ελληνικά

ΖΩΑΚΙΑ

347 επισκέπτες! Γιούπι!!!

Χίλια ευχαριστώ! Με κάνετε περήφανη!

Χθες: 6 71
Τελευταίες 7 Ημέρες (Εβδομάδα): 51 444
Τελευταίες 30 Ημέρες (Μήνας): 121 1,083
Τελευταίες 365 Ημέρες (Έτος): 349 2,667
Σύνολο: 349 2,667

Έχω όμως ένα παράπονο...

Δεν σχολιάζετε πολύ!

Ευχαριστώ πολύ τους:

  1. ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗ ΕΥΓΕΝΙΑ
  2. ΤΖΑΝΑΚΑΚΗ ΜΑΡΙΑ
  3. ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΣ
  4. ΖΑΡΟΓΙΑΝΝΗ ΙΩΑΝΝΑ
  5. ΑΡΓΥΡΑΚΑΚΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
  6. ΖΑΡΟΓΙΑΝΝΗ ΘΕΟΠΙΣΤΗ
  7. ΚΑΤΣΙΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
  8. ΚΑΤΣΙΡΝΤΑΚΗ ΑΛΕΞΙΑ
  9. ΔΑΡΑΜΑΡΑ ΜΑΡΙΑ-ΕΛΕΝΗ
  10. ΠΟIΜΕΝΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
  11. ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ ΜΑΡΙΑ-ΓΕΩΡΓΙΑ
  12. ΓΚΑΝΑ ΙΩΑΝΝΑ
  13. ΜΑΛΕΑ ΜΑΡΙΑ
  14. ΚΑΛΙΑΚΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ
  15. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΦΑΙΔΡΑ
  16. ΓΚΑΒΑΝΙΔΟΥ ΑΡΤΕΜΙΣ
  17. ΚΑΤΣΑΝΗ ΠΗΓΗ
  18. ΖΑΧΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΑ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
  19. ΒΑΖΑΝΑ ΗΛΕΚΤΡΑ-ΑΡΓΥΡΩ

Θα θέλατε να ανεβάζω τα πρωινά, ένα άρθρο με την πρόγνωση του καιρού, τις παγκόσμιες ημέρες και τις γιορτές;🎈🎈🎈

Θα θέλατε να ανεβάζω τα πρωινά, ένα άρθρο με την πρόγνωση του καιρού, τις παγκόσμιες ημέρες και τις γιορτές;

Για παράδειγμα:

 

ΚΑΙΡΟΣ

Θεσσαλονίκη: ήλιος

Αθήνα: σύννεφα

Κρήτη: Βροχή

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

Σήμερα παγκόσμια ημέρα γης.

 

ΓΙΟΡΤΕΣ

Σήμερα γιορτάζουν οι Νίκοι, Νικολέτες ...

 

(Αυτά δεν ισχύουν για σήμερα! Είπα ένα παράδειγμα)

 

το σοι σου- μέμορι!!!!!!!!!!!!!!!

ΟΜΟΡΦΑ ΤΟΠΙΑ

ΧΕΛΙΔΟΝΙ

Ελένη χελιδόνι (1)

Spicy hot dogs

Συστατικά

Για τη σάλτσα

  • 2-3 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 κρεμμύδι
  • 1 σκ. σκόρδο
  • 1 πιπεριά κόκκινη
  • 1 πιπεριά τσίλι
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 1 κ.γ. κανέλα
  • 1 κ.γ. κύμινο
  • 1 κ.σ. πιπέρι καγιέν
  • 400 γρ. ντομάτα κονκασέ
  • 100 γρ. νερό
  • 100 γρ. κόκκινα φασόλια, σε κονσέρβα
  • 100 γρ. καλαμπόκι, σε κονσέρβα

Για τη σύνθεση

Μέθοδος Εκτέλεσης

Για τη σάλτσα

  • Τοποθετούμε ένα βαθύ τηγάνι σε δυνατή φωτιά και βάζουμε το ελαιόλαδο.
  • Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και τα βάζουμε στο τηγάνι.
  • Κόβουμε την πιπεριά σε λεπτές λωρίδες, ψιλοκόβουμε την πιπεριά τσίλι και τα βάζουμε στο τηγάνι.
  • Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, την κανέλα, το κύμινο, το πιπέρι καγιέν, τη ντομάτα, το νερό, τα φασόλια, το καλαμπόκι και ανακατεύουμε.
  • Σιγοβράζουμε σε χαμηλή φωτιά για 10 λεπτά μέχρι να χάσει η σάλτσα όλη την υγρασία της.

Για τη σύνθεση

  • Τοποθετούμε μια γκριλιέρα σε δυνατή φωτιά.
  • Ανοίγουμε στη μέση τα ψωμάκια και ραντίζουμε με το ελαιόλαδο.
  • Μεταφέρουμε στη γριλιέρα μέχρι να πάρουν χρώμα από την εσωτερική πλευρά. Αφαιρούμε και αφήνουμε στην άκρη.
  • Τοποθετούμε στην καυτή γκριλιέρα τα λουκάνικα και ψήνουμε για 4-5 λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα σε όλη την επιφάνειά τους.
  • Μοιράζουμε τη σάλτσα στα ψωμάκια, προσθέτουμε από ένα λουκάνικο, τον κόλιανδρο και σερβίρουμε.

Αλλάξαμε εμφάνιση!😍😁😀🎈😍🎉✨🎇🎀🎆💚💜💙

Σας αρέσουν οι αλλαγές που έκανα;;;😍😁😀🎈😍🎉✨🎇🎀🎆💚💜💙

ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ

Λαβύρινθος (2)

ΣΕΛΙΔΟΔΕΙΚΤΕΣ

Σελιδοδείκτες (1)