Το ημερολόγιο ΜΙΑΣ ΞΕΝΕΡΩΤΗΣ📕

Το ημερολόγιο ΜΙΑΣ ΞΕΝΕΡΩΤΗΣ είναι το αγαπημένο μου βιβλίο📖. Μου αρέσει πάρα πάρα πάρα πολύ! Έχω διαβάσει ήδη το 1, το 2, το 3, το 3,5, το 4, το 5 και τώρα διαβάζω το 6 (είμαι στη σελίδα 204). Το λατρεύω και το αγαπάω με όλη μου την καρδιά και τη ψυχή. Γι' αυτό θα συνεχίζω να το διαβάζω και κάποια μέρα θα τα έχω διαβάσει όλα!!!

Το ημερολόγιο ΜΙΑΣ ΞΕΝΕΡΩΤΗΣ αναφέρεται σε ένα έφηβο κορίτσι, τη Νίκι Μάξουελ, η οποία την έχει πατήσει με τον Μπράντον!!!!!!!!!!!!!!! Η Νίκη προσπαθεί να τα βγάλει πέρα με όλα τα εμπόδια που τη συναντάνε. Ευτυχώς έχει την οικογένειά της, τους φίλους της και τα όνειρά της, για να την  παρηγορούν σε τέτοιες δύσκολες στιγμές.

Αυτό που θέλω να σας πω σ' αυτό το άρθρο είναι ότι το διάβασμα μας κάνει καλό. Ξέρω τι θα μου πείτε:

Όλοι μαζί με μια φωνή: -Ακούγετε βαρετό!!!!!!!!!!

Το ξέρω, το ξέρω! Μην ανησυχείτε έχω τη λύση! Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να βρείτε ένα βιβλίο📖 που σας αρέσει που να έχει σειρά βιβλίων, όμως, όπως Το ημερολόγιο ΜΙΑΣ ΞΕΝΕΡΩΤΗΣ. Πιστέψτε με. Είναι καλύτερα έτσι, γιατί δε θα βαριέστε! Φανταστείτε πόσο ωραίο θα ήταν αν διαβάζατε μια σειρά βιβλίων που σας αρέσει. Αφού θα την αγαπάτε δε θα μπορείτε να αρνηθείτε να τη διαβάσετε. Επίσης να θυμηθείτε τη συμβουλή μου:

Συμβουλή Κατερίνας: -Όσο πιο πολλά βιβλία υπάρχουν στη σειρά βιβλίων που θα επιλέξετε τόσο το καλύτερο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τώρα θα σας πω ποια βιβλία έχω διαβάσει, τα οποία βρίσκονται και στη βιβλιοθήκη μου. Έχω διαβάσει τη Μιμή τη Νευρική (το νούμερο 12), η οποία είναι άλλη μια ωραία σειρά βιβλίων, την οποία θέλω να διαβάσω όταν τελειώσω Το ημερολόγιο ΜΙΑΣ ΞΕΝΕΡΩΤΗΣ. Επίσης έχω διαβάσει τη Πεντάμορφη και το τέρας, τη γυναίκα του γίγαντα, τη μικρή μάγισσα, ΤΟΝ ΕΛΕΦΑΝΤΑ ΤΗΣ ΕΡΙΚΑΣ και τώρα διαβάζω τον Μάγκα. Έχω διαβάσει και άλλα βιβλία, τα οποία δανείστηκα από τη βιβλιοθήκη.

Με αφορμή αυτήν την πληροφορία θα σας πω και μια άλλη συμβουλή:

Άλλη συμβουλή Κατερίνας: -Βγάλτε μια κάρτα για τη βιβλιοθήκη και τότε το διάβασμα δε θα έχει όρια!!!!!!!!!!!

Γράψτε μου στα σχόλια ποιο είναι το αγαπημένο σας βιβλίο📖 (μπορείτε να μου γράψετε και για σειρά βιβλίων) και περιγράψτε το με λίγα λόγια. Έτσι μπορεί να κεντρίσει το ενδιαφέρον κάποιων και να θελήσουν να το διαβάσουν. Εξ άλλου γι' αυτό σας είπα και εγώ τα βιβλία που έχω διαβάσει, τα βιβλία που διαβάζω τώρα και την περίληψη της σειράς βιβλίων Το ημερολόγιο ΜΙΑΣ ΞΕΝΕΡΩΤΗΣ😉.

12 comments

Skip to comment form

  1. Υπέροχο άρθρο! Μπράβο Κατερίνα! Εμένα η αγαπημένη μου σειρά είναι Το Μαγικό Αρωματοπωλείο! Υπάρχουν 4 τεύχη και χτες τελείωσα το τέταρτο. Το καλοκαίρι θα βγει και πέμπτο! Ανυπομονώ πολύ! Λοιπόν, είναι ένα κορίτσι η Λούτσι και με τον αδερφό της και τον φίλο της ανακαλύπτουν ένα μαγικό αρωματοπωλείο. ΟΌμως όσο συναρπαστικό και ενδιαφέρον ακούγετε αυτό το μαγικό αρωματοπωλείο κρύβει κινδύνους και εκπλήξεις. Η Λούτσι θα ανακαλύψει πως διαθέτει ένα σπάνιο, μαγικό χάρισμα και αυτό την κάνει να διακινδυνέψει την ζωή της. Θα μπορούσα να γράψω ολόκληρο κατεβατό αλλά νομίζω πως αυτά φτάνουν😘Να το διαβάσετε οπωσδήποτε!

  2. Ευχαριστώ, Ελένη! Ακούγετε υπέροχο! Μην ανησυχείς. Η περίληψή σου είναι αρκετή και θα σου πω τώρα, γιατί. Θυμάσαι όλες τις φορές που σου έλεγα πως δεν ήθελα να το διαβάσω; Μόνο και μόνο επειδή διάβασα αυτήν την τέλεια περίληψή θέλω να το διαβάσω. Θα μου το δανείσεις;

  3. Μια ωραία σειρά βιβλίων είναι Οι 4 ½ φίλοι,τα έχω διαβάσει όλα μέχρι το 7. Μια άλλη σειρά είναι Σέρλοκ,Λουπέν & εγώ.
    Το δικό μου blog : https://blogs.e-me.edu.gr/a675958
    Έχω κάνει και ένα άρθρο που προτείνω βιβλία και κάποιες σειρές βιβλίων : https://blogs.e-me.edu.gr/a675958/2021/03/14/%CE%B2%CE%B9%CE%B2%CE%BB%CE%AF%CE%B1/

  4. Ευχαριστώ, Ευσταθία-Παναγιώτα! Ακούγονται πολύ ωραία τα βιβλία που πρότεινες. Θα μπω να δω και εγώ το blog σου και σίγουρα θα διαβάσω το άρθρο που προτείνεις βιβλία και κάποιες σειρές βιβλίων.

  5. Ναι Κατερ! Θα σου το δανείσω σίγουρα!

  6. Ευχαριστώ, Ελένη!

  7. Έχω διαβάσει ΟΛΑ τα βιβλία της Ξενερωτης και αξίζουν όλα τον χρόνο που θα αφιερώσεις!!! !!!!!! 😁😁😁
    Πολύ ωραίο blog!!

  8. Σίγουρα είναι όλα υπέροχα! Σε ευχαριστώ, Ελευθερία για το ωραίο σχόλιο!

  9. Και εμένα η αγαπημένη μου σειρά βιβλίων είναι Το Μαγικό Αρωματοπωλείο! Ωραίο άρθρο!

    1. Ωραία! Σ’ ευχαριστώ για το σχόλιο!

  10. Πολύ ωραίο άρθρο!! Εγώ έχω δει κάποια βιβλία της… Προτιμώ την σειρά ξινόμηλο ή λωτός και την σειρά Σέργουφ Χολμς!!!

    1. Σ’ ευχαριστώ για το σχόλιο, Αργυρώ! Ωραία!

Leave a Reply