Διαγωνισμός Τραγουδιού🎤

Γειά σας blog friends μου✋✋✋✋! Σήμερα σας έχω μια έκπληξη... Από σήμερα θα προστεθεί μια καινούρια κατηγορία που θα λέγεται Διαγωνισμοί! Δηλαδή σε κάποια άρθρα θα κάνουμε διαγωνισμούς που θα τους βάζω εγώ. Εσείς θα γράφετε αν θα συμμετέχετε στα σχόλια και θα στέλνετε αυτό που θα σας ζητάω (όσοι θα συμμετέχετε). Π.χ. Διαγωνισμός Γλυκού. Όσοι θα συμμετέχετε: Εγώ θα συμμετέχω. Το γλυκό μου η τούρτα🎂. Όσοι δε θα συμμετέχετε: Εγώ δε θα συμμετέχω. Αυτοί που θα συμμετέχετε αν θέλετε μπορείτε να στέλνετε και πληροφορίες, φωτογραφίες, βίντεο κ.τ.λ. Εγώ τη μέρα της λήξης του διαγωνισμού θα ανεβάζω ένα άρθρο και εκεί θα ψηφίζουν όλοι από το blog μου (ο καθένας μπορεί να ψηφίσει μόνο μια φορά και εγώ δε θα ψηφίζω).

Τώρα ας μιλήσουμε για τον Διαγωνισμό Τραγουδιού🎤. Εσείς θα μου στείλετε ένα τραγούδι. Όποιο θέλετε σε βίντεο ή σε στίχους και εγώ σ' ένα άλλο άρθρο με τίτλο Διαγωνισμός Τραγουδιού🎤-Ψηφίζουμε! θα ανεβάσω τους συμμετέχοντες και τα τραγούδια τους και όλοι από το blog μου θα ψηφίσουν (ακόμη και οι συμμετέχοντες, αλλά δε μπορούν να ψηφίσουν τους εαυτούς τους). Ο διαγωνισμός λήγει στις 23/5/2021. Καλή Επιτυχία και ανυπομονώ να ακούσω ή να διαβάσω τα τραγούδια που θα στείλετε!

14 comments

Skip to comment form

  1. Θα συμμετέχω. Πολύ καλή ιδέα!

    1. Ωραία Ευσταθία! Σ’ ευχαριστώ!

    1. Είναι πολύ ωραίο!

  2. Και εγώ θα συμμετέχω!

    1. Πολύ ωραία Ελένη! Στείλε και το τραγούδι σου.

    1. Είναι πολύ ωραίο!

  3. Να ρωτήσω μπορούμε μόνο ένα τραγούδι;;;

    1. Ναι, μόνο ένα τραγούδι. Δεν το είδες; Το γράφω και στο άρθρο. Αν θες πάνε να το δεις, γιατί μόλις το έκανα με Bold. Επίσης θα συμμετέχεις;

      1. Ναι τώρα το είδα 😅! Επίσης θα συμμετέχω.Το τραγούδι μου : https://m.youtube.com/watch?v=nEbq342BzZA

        1. Εντάξει. Ωραία, Ανδριάνα! Πολύ ωραίο το τραγούδι σου!

          1. Ευχαριστώ

  4. Παρακαλώ!

Leave a Reply