Ευχαριστώ Blog Friends!

Γειά σας blog friends μου ✋✋! Σίγουρα θα αναρωτιέστε, γιατί ο τίτλος του άρθρου είναι Ευχαριστώ Blog Friends! Λοιπόν, εγώ θα σας λύσω αυτήν την απορία. Ο τίτλος του άρθρου είναι έτσι, γιατί έχω κάνει εκατό άρθρα! Το τελευταίο μου άρθρο, Σκυλιά Δαλματίας! ήταν το εκατοστό μου άρθρο! Στην ουσία έχω κάνει εκατόν ένα άρθα, γιατί αυτό το άρθρο είναι το εκατοστό πρώτο!

Είμαι πολύ ευτυχισμένη, γιατί χάρη σ' εσάς έχω 495 επισκέπτες, 4.993 επισκέψεις, 101 άρθρα, 570 σχόλια και 11 σελίδες στο blog μου! Όλα αυτά έγιναν μέσα σε διάστημα τριών μηνών, τεσσάρων εβδομάδων και μιας ημέρας! Σε δύο μέρες το blog μου θα γίνει τεσσάρων μηνών! Όλα αυτά τα κατάφερα χάρη σ' εσάς! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ blog friends μου για όλο αυτό το διάστημα που με βοηθούσατε, με ενθαρρύνατε, με βελτιώνατε και μου συμπαραστεκόσασταν!!! Σας ευχαριστώ πολύ για όλη την αγάπη και την υποστήριξη που δώσατε στο blog μου, αλλά και σε μένα!!!

10 comments

Skip to comment form

  1. Παρακαλώ!!Το blog σου είναι Φοβερό και γράφεις υπέροχα άρθρα!!

    1. Σ’ ευχαριστώ για το σχόλιο και για τα καλά σου λόγια, Ανδριάνα!

  2. Παρακαλώ!!!! Εγώ θα συνεχίσω να παρακολουθώ το blog σου μέχρι τέλους γιατί είναι τέλειο διότι κάνεις πολύ ωραία άρθρα και χάρις εσένα περνάω τον χρόνο μου διασκεδάζοντας αλλά ταυτόχρονα και μαθαίνοντας πολλά ενδιαφέροντα πράγματα που δεν τα ήξερα και δεν τα είχα ξανακούσει ποτέ.Το blog σου είναι το καλύτερο blog που έχω δει και είναι αδύνατον να σταματήσω τώρα να το παρακαλουθώ. Οι ιδέες σου είναι φανταστικές και έτσι και το blog σου είναι τέλειο! Μπορώ να κάθομαι με τις ώρες να παρακολουθώ το blog σου! Είμαι πολύ χαρούμενη για εσένα που κατάφερες και έκανες εκατόν ένα άρθρα και έχεις τόσες πολλές επισκέψεις και τόσα πολλά άρθρα! Να συνεχίσεις έτσι!!!

    1. Σ’ ευχαριστώ για το σχόλιο και για τα καλά σου λόγια, Νάνσυ!

  3. Παρακαλώ! Μπρα ομορφιά τα εκατό άρθρα Κατερίνα! Το blog σου είναι υπέροχο με όλα αυτά τα διαφορετικά και ενδιαφέρον θέματα, την ψυχαγωγία και την αγάπη σου προς εμάς 🧡 Εμείς ευχαριστούμε για την συντροφιά σου όλον αυτό τον καιρό! Για εμένα το blog σούσι στο το καλύτερο!

    1. Σ’ ευχαριστώ για το σχόλιο και για τα καλά σου λόγια, Ελένη!

  4. Ουάουυυυυυ!!!
    παρακαλώ!

    1. Ευχαριστώ για το σχόλιο, Επαμεινώνδα!

  5. Παρακαλώ! Εγώ θα συνεχίσω να παρακολουθώ τα άρθρα σου γιατί πάντα μαθαίνω κάτι καινούριο μέσα από αυτά κι ο τρόπος που γράφεις είναι απλός κι περιεκτικός! 💚💛

    1. Σ’ ευχαριστώ για το σχόλιο και για τα καλά σου, Ευσταθία!

Leave a Reply