Συζήτηση Χριστουγέννων🌲!

Αγαπητοί blog friends μου✋✋, σήμερα θα ήθελα να μιλήσουμε για τα δώρα🎁 που ζητήσατε για τα φετινά Χριστούγεννα🌲!

Λοιπόν, εγώ ζήτησα το βιβλίο "Το ημερολόγιο ΜΙΑΣ ΞΕΝΕΡΩΤΗΣ 7". Είναι η αγαπημένη μου σειρά βιβλίων! Εγώ προσωπικά έχω να γράψω γράμμα στον Santa Claous πολλά χρόνια, διότι δεν είχα χρόνο. Έτσι είπα φέτος να κάνω τη διαφορά και του έγραψα γράμμα. Το γράμμα το άφησα πάνω στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο🌲 μου, επειδή κάποιοι λένε ότι αν γράψεις το γράμμα σου και το αφήσεις πάνω στο δέντρο, στις 24 Δεκεμβρίου είναι εκεί και στις 25 Δεκεμβρίου εξαφανίζεται και εμφανίζεται κάτω από το δέντρο το δώρο🎁 που ζήτησες! Αυτό έκανα φέτος και περιμένω με ανυπομονησία!

Εσείς:

Τι ζητήσατε φέτος για τα Χριστούγεννα🌲;

Γράφετε γράμμα στον Santa Claous κάθε χρόνο;

Αν ναι:

Στέλνετε το γράμμα στον Santa Claous ή κάνετε αυτό που είπα;

Αυτό ήταν το σημερινό άρθρο και ελπίζω να σας άρεσε! Γράψτε τις απαντήσεις σας για τις ερωτήσεις στα σχόλια!

8 comments

Skip to comment form

  1. Εγω κάθε χρόνο αλλά το αφήνω στην τραπεζαρία… δεν στολίσαμε φέτος και περυσι… Δεν θέλαμε πολύ ψηλό δέντρο γιατί μας έπιανε χώρο. Εγώ ζήτησα Lego Christmas!

    1. Σ’ ευχαριστώ για το σχόλιο, Επαμεινώνδα! Υπέροχα!

  2. Πάρα πολύ ωραίο άρθρο!!!!Και εγώ φέτος για τα Χριστούγεννα ζήτησα ένα βιβλίο που λέγεται “Τα ψάθινα καπέλα” διότι θέλω να το διαβάσω γιατί από ότι έχω ακούσει από κάποιες φίλες μου είναι ωραίο. Επίσης εγώ δεν στέλνω γράμμα στον Santa Claous. Φέτος όμως λέω να το δοκιμάσω!

    1. Σ’ ευχαριστώ για το σχόλιο, Νάνσυ! Χαίρομαι!

    2. Υπέροχα! Το έχω διαβάσει το βιβλίο! Είναι πολύ ωραίο!!!

      1. Σ’ ευχαριστώ για το σχόλιο, Ευσταθία!

  3. Εγώ ζήτησα το Μαγικό Αρωματοπωλειο 6. Τώρα τελευταία δεν γράφω γράμμα αλλά φέτος έγραψα και το άφησα κάτω απ’ το δέντρο μας😁. Ελπίζω να πήρατε όλοι τα δώρα που ζητήσατε!

    1. Σ’ ευχαριστώ για το σχόλιο, Ελένη! Τέλεια!

Leave a Reply