Το δικό μου Πάσχα!

Hello my friends!

Κατά λάθος διέγραψα το άρθρο: Το δικό μου Πάσχα αλλά τώρα θα το ξαναγράψω απ' την αρχή😥Είναι πολύ κουραστικό αλλά θέλω να το δουν όλοι. Ξεκινάω!

Σήμερα ήρθε ο νονός μου! Μου έφερε το μικροσκόπιο! Yessssss😀! Να και ένα βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=m6S2m3fbDMM

Είναι ένας τύπος που το παρουσιάζει αλλά είναι λίγο🤪🤪Εμένα πάντως με έκανε να σκάσω στα γέλια😂

Επίσης μου έφερε την λαμπάδα μου, που είναι τετράγωνη, έχει πάνω λουλούδια και μυρίζει υπέροχα!(Κάτερ μοιάζει πολύ με την δικιά σου!) Μου έφερε σοκολατένιο αβγό με μονόκερο 🦄 και μικρά σοκολατένια αβγουλάκια. Στα αδέρφια μου πήρε ένα επιτραπέζιο που δεν πολυκατάλαβα πως παίζετε αλλά φαίνεται ωραίο! Αύριο η μαμά μου θα έχει άδεια όπως και όλη την Μεγάλη Εβδομάδα! Αυτό με χαροποιεί πολύ γιατί μου αρέσουν πολύ οι ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδας και φέτος θα μπορέσω να πάω σε όλες! Επίσης θα έχει άδεια και ο μπαμπάς άρα θα είμαστε όλη η οικογένεια μαζεμένη ❤👨‍👨‍👧‍👧Αύριο θα φτιάξω μαζί με την μαμά μου cake-pops. Είναι πολύ νόστιμα και νομίζω πως όλοι τα έχετε ακουστά! Αν όχι να και μια εικόνα:

 

Cake pops | Συνταγή | Argiro.gr

Την υπόλοιπη εβδομάδα θα βγαίνω βόλτα με τις φίλες μου και την Μ Πέμπτη θα πάω στο χωριό μου! Θα είμαι εκεί με την οικογένειά μου και την οικογένεια της Κατερίνας! Θα περάσουμε σίγουρα φανταστικά γιατί πραγματικά το χωριό μου είναι το ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! Μπορεί να πάρουμε και τα ποδήλατά μας🚲 άρα η διασκέδαση θα είναι διπλή🔹! Ελπίζω να περάσετε και εσείς πολύ ωραία το Πάσχα σας και άντε επιτέλους θα τα πούμε από κοντά!(το λέω για τις κολλητές μου, διδιμούλες 💜🧡, την Ειρήνη Α💙 και το άνθος μου❤! Μπείτε στο blog μου την Δευτέρα μετά το Πάσχα γιατί.... δεν θα σας πω! Μπείτε για να μάθετεεεεε! Μάλλον δεν θα ανεβάζω τόσο συχνά άρθρα😭 όταν ανοίξουν τα σχολεία αλλά θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για τους blog friends μου❣

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ! 

EVENTS - Loukanikofiliatron.gr

5 comments

Skip to comment form

  1. Καλό Πάσχα και ανυπομονώ να περάσουμε μαζί το Πάσχα!

  2. Και εμένα μου έφεραν την δική μου…Δεν μπορώ να υην περιγράψω για αυτό θα σας την στείλω

  3. Δυστυχώς δεν την βρήκα😥😥😥Πολύ αστείο το βίντεο😂😂😂

    1. Δεν πειράζει! Χα χα! Το ξέρω….

  4. τέλειο άρθρο!!

Leave a Reply