My book PART 1

Αγαπητοί μου φίλοι,

Επιτέλους νέο άρθρο! Το βιβλίο μου:

Είμαι σίγουρη πως ήξερε κάτι παραπάνω. Κάτι σημαντικό για να μην μου το ‘λεγε μυστικό…..Δεν ξέρω! Είχα μπερδευτεί. Ειδικά εκείνη την περίοδο είχα διαφορά στο μυαλό μου. Τα μαθήματα, την χορογραφία…. Μάλλον πρέπει να πάμε λίγο πιο πίσω. Για την ακρίβεια 1 μήνα πριν.

Ήμουν ξαπλωμένη στο κρεβάτι αλλά δεν ήθελα με τίποτα να σηκωθώ. Ήξερα πως θα αργούσα στο σχολείο γιατί έτσι κι αλλιώς την τελευταία εβδομάδα συνέχεια αυτό γινόταν. Μέχρι που ήρθε η μαμά ‘’χορεύοντας’’. Άνοιξε την κουρτίνα και με τύφλωσε με το φως του ήλιου. Εγώ χώθηκα ακόμα πιο βαθιά στην κουβέρτα μου και η μαμά μου την άρπαξε! Ε καλά δεν πάει άλλο! Σηκώθηκα θυμωμένη και η μαμά μου πέταξε ένα <Καλημέρα!> ικανοποιημένη που κατάφερε να με σηκώσει. Έπλυνα τα δόντια και το πρόσωπό, μου χτενίστηκα, ντύθηκα και πήγα στην κουζίνα. Μπουκωθηκα με τα corn flakes μου όταν συνειδητοποίησα πως όλοι με περιμένουν στην πόρτα.

 Εγώ συνήθως πηγαίνω στο σχολείο, που είναι ακριβώς απέναντι από το σπίτι μου, με την αδερφή μου την Κωνσταντίνα. Η Κωνσταντίνα έχει το συνήθειο να είναι έτοιμη πριν κάνω εγώ ξυπνήσω έτσι πρέπει πάντα να τρέχω! Είναι δύο χρόνια μικρότερη, έχει γαλανά μάτια καστανόχρυσα μαλλιά και ένα γλυκό χαμόγελο που πάντα με ηρεμεί. Είναι δημιουργική και φιλική προς το περιβάλλον όπως κι όλη μου η οικογένεια άλλωστε! Παρόλο που έχουμε διαφορά δύο χρόνια είμαστε πάρα πολύ αγαπημένες. Σαν δίδυμες! Έχουμε κρυπτογραφικά, τηλεπάθεια (κάποιες φορές)και κατασκοπικό ένστικτο στο αίμα μας. Την αγαπώ πάρα πολύ και σίγουρα και αυτή το ίδιο!

Η μαμά φεύγει πιο νωρίς για τη δουλειά της από ότι εμάς άρα με ξυπνάει ο μπαμπάς. Σήμερα έτυχε γιατί έχει άδεια.

Ο μπαμπάς πάει τον μικρό μου αδερφό, τον Νίκο, στο σχολείο του με το αυτοκίνητο και μετά φεύγει για την δουλειά. Ο Νίκος είναι ιδιαίτερο πεντάχρονο! Έχει μάθει πολλά από την τηλεόραση. Είναι πειραχτήρι και ετοιμοπόλεμος αλλά πάντα γλυκούλης! Η αγαπημένη του σειρά είναι το Gormiti, μια σειρά με δυνάμεις και μάχες, που από εκεί τα έχει πάρει όλα. Εκτός απ’ αυτά πετάει συνέχεια κάτι αστείες ατάκες και το παίζει cool κοιτώντας μας με ένα άγριο βλέμμα. Μου έχει ιδιαίτερη αδυναμία αλλά μου θυμώνει πολύ όταν τον ζουλάω.

Γράψτε μου στα σχόλια τι αλλαγές να κάνω και αν σας άρεσε! Τα λέμε!

7 comments

Skip to comment form

  1. τελειο μην αλλαξεις τιποτα !!!!!!ουαου !!!!!!!!!

  2. τελειο αλλά Νικολέτα δεν τη λένε την αδερφή σου???Επίσης έχεις εμπνευστει απο τον εαυτό σου??

    1. Δεν είναι η δικιά μου ζωή. Βασικά έχω πάρει ΚΑΠΟΙΑ κομμάτια από την δική μου ζωή

  3. Είναι τέλειο !!!! Το λατρεύω !!💙💙

  4. Μου άρεσε πάρα πολύ! Δε χρειάζεται να αλλάξεις τίποτα.

  5. Τέλειοοοοο!!!!!!!!Μην αλλλάξεις τπτ!

  6. Οκ!

Leave a Reply