English

Back to school!

Γειά σας!

Ανοίγουν για άλλη μια φορά τα σχολεία😀! ΝΑΙ! Εγώ χαίρομαι πάρα πολύ γιατί επιτέλους είδα από κοντά τις κολλητές μου💜!(και όλες τις άλλες φίλες μου φυσικά)(και τους δασκάλους)Επιτέλους μπορώ να δω τις φάτσες των φίλων μου από κοντά!(αλλά με αυτό το #@!-πράγμα στο πρόσωπό τους 🤬😡)Τέλος πάντων.... Εσείς φοράτε κοντομάνικα? Εγώ ναι! Τέλεια!!!!Σήμερα σκέφτηκα να κάνουμε ένα ερωτηματολόγιο! Απαντήστε στις παρακάτω ερωτήσεις στα σχόλια💭

1) Ποιο από τα παρακάτω μαθήματα είναι το αγαπημένο σας?

α. Μαθηματικά

β. Αγγλικά

γ. Πληροφορική

2) Έχετε κλειδωθεί ποτέ κατά λάθος σε μία αίθουσα του σχολείου?

α. Όχι!

β. Ναι(αν θέλετε μοιραστείτε μαζί μας την ιστορία)

3) Έχετε λάβει ποτέ μέρος σε διαγωνισμό που διοργάνωσε το σχολείο σας?

α. Το σχολείο μου δεν έχει διοργανώσει ποτέ κάποιον διαγωνισμό

β. Μπα δεν μου αρέσουν οι διαγωνισμοί

γ. Ναι! (πείτε μας τι θέση βγήκατε)

4) Πως σας χαρακτηρίζουν οι φίλοι σας?

α. Αστεία και Συναρπαστική

β. Έξυπνη και Δημιουργική

γ. Όμορφη και Γλυκιά

δ. ΌΛΑ αυτά

ε. Τίποτα από αυτά (γράψτε δικά σας επίθετα)

5) Πως θα χαρακτηρίζατε την κολλητή σας με μία λέξη?

(η απάντηση είναι δική σας!)

Αυτά από εμένα! Ελπίζω να σας άρεσε η ιδέα μου! Ανυπομονώ να διαβάσω τις απαντήσεις σας! Αν θέλετε ρωτήστε και εμένα....

19 comments

Skip to comment form

  1. 1. Πληροφορική
    2.Όχι!
    3. Ναι (Δεν θυμάμαι τι βγήκα αλλά δεν ήμουνα αρκετά ψηλά στη βαθμολογία 😟)
    4.ΟΛΑ ΑΥΤΑ! 🥰
    5.Έξυπνη-γλυκιά 😘
    Υπέροχη ιδέα!!!

    1. Ευχαριστώ!

    2. Επίσης τώρα που το ξανασκέφτομαι έχω κλειδωθεί στην τάξη με μία φίλη μου γιατί αργούσαμε να βγούμε για διάλειμμα,μας έκλεισε μέσα! Πάλι καλά που ήταν κι η φίλη μου μαζί μου γιατί αλλιώς θα είχα τρελαθεί!

      1. Χα χα!

  2. Φοράω και εγώ κοντομάνικα!
    1) β. Αγγλικά
    2) β. Ναι (δύο φορές)
    Την πρώτη φορά παίζαμε δύο τμήματα από το σχολείο κρυφτό. Δύο κορίτσια μου είπαν να πάμε να κρυφτούμε στις τουαλέτες του σχολείου (επειδή είναι η καλύτερη κρυψώνα του σχολείου). Τέλος πάντων, πήγαμε και κρυφτήκαμε σε μια τουαλέτα του σχολείου, όμως κάτι έγινε… Κλειδόθηκε η πόρτα της τουαλέτας. Εμείς κοπανούσαμε την πόρτα, εγώ έκλεγα και οι άλλες δύο γελούσαν λες και ήταν κάτι αστείο. Τέλος πάντων, μετά από λίγη ώρα μας άκουσαν τα υπόλοιπα κορίτσια (που έπαιζαν μαζί μας κρυφτό και είχαν κρυφτεί κάπου κοντά μας). Εγώ τους είπα να φωνάξουν τον διευθυντή του σχολείου και το έκαναν. Ήρθε ο διευθυντής του σχολείου και κάποιοι ακόμη δάσκαλοι με πολλά κλειδιά και προσπαθούσαν να μας βγάλουν. Είχαν φέρει και μια σκάλα μαζί τους και εγώ σκεφτόμουν Τι τη θέλουμε τώρα τη σκάλα; Τελικά κατάλαβα. Ο διευθυντής του σχολείου μπήκε στη διπλανή τουαλέτα με τη σκάλα, ανέβηκε πάνω της και προσπαθούσε να μας ησυχάσει (τον βλέπαμε και μας έβλεπε, επειδή οι τουαλέτες του σχολείου έχουν κενό στο πάνω μέρος των τοίχων που τις χορίζουν). Τέλος πάντων, μετά από λίγη ώρα μας έβγαλαν έξω και από τότε δεν έχω ξαναμπεί σε τουαλέτα σχολείου ποτέ.
    Τη δεύτερη φορά ήταν απόκριες και ένας συμμαθητής μου μου ζήτησε να του μαζέψω σερπαντήνες (από αυτές που είχαν πέσει κάτω στην αυλή του σχολείου). Εγώ δεν είχα πρόβλημα και έτσι μάζεψα τις σερπαντήνες. Όταν τελείωσα πήγα να τον βρω και να τον ρωτήσω πού θέλει να τις πάω. Μόλις ξεκίνησα, για να πάω να τον βρω εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά μου. Εγώ τον ρώτησα και εκείνος μου είπε ότι τελικά δε τις θέλει. Εγώ του είπα ότι, αφού τις είχα μαζέψει ήδη θα τις πήγαινα εκεί που όλοι στην τάξη μου ακουμπάνε διάφορα πράγματα που έχουν βρει στο σχολείο, στο τελευταίο θρανίο της αίθουσας. Πήγα, λοιπόν σε μια αίθουσα του σχολείου, μπήκα μέσα της και είδα μια καθαρίστρια να μιλάει με ένα κορίτσι. Δεν έδωσα και πολύ σημασία σε αυτό, επειδή η καθαρίστρια με κοίταξε και δε μου είπε τίποτα οπότε συνέχισα και εγώ τη δουλειά μου. Έτσι άφησα τις σερπαντήνες στο τελευταίο θρανίο της αίθουσας και την ίδια στιγμή η καθαρίστρια και το κορίτσι βγήκαν από την αίθουσα. Ούτε και σε αυτό έδωσα και πολύ σημασία, επειδή σκέφτηκα ότι δε θα πέθαινα κάτι. Όταν, όμως πήγα να βγω έξω από την αίθουσα διαπίστωσα ότι η καθαρίστρια είχε κλειδώσει την πόρτα. Εγώ φώναζα και χτυπούσα την πόρτα. Άκουγα κάποια παιδιά να μιλάνε στον διάδρομο και έτσι φώναζα ακόμα πιο δυνατά. Αυτά, όμως έφυγαν γελώντας. Μετά από λίγη ώρα ήρθε η κολλητή μου (η οποία ήταν στην αυλή του σχολείου και δεν υπήρχε περίπτωση να με άκουγε οπότε δε ξέρω πώς ήρθε) και ο φίλος (ο οποίος ακολουθεί εμένα και την κολλητή μου παντού οπότε αυτός θα ήταν λογικά στην αυλή του σχολείου μαζί με την κολλητή μου και μετά θα την ακολούθησε). Τέλος πάντων, εγώ είπα στην κολλητή μου να φωνάξει τον διευθυντή του σχολείου και το έκανε. Μετά από λίγη ώρα ήρθε ο διευθυντής του σχολείου, κάποιοι ακόμη δάσκαλοι και η καθαρίστρια που είχε κλειδώσει την πόρτα. Αυτοί προσπαθούσαν να με βγάλουν έξω από την αίθουσα και εγώ φώναζα. Η καθαρίστρια έλεγε να σταματήσουν, επειδή δεν υπήρχε περίπτωση να είχε κλειδώσει παιδί μέσα στην τάξη και εγώ φώναζα ακόμα πιο δυνατά. Στο τέλος με έβγαλαν έξω από την τάξη και εγώ έβγαλα τη στολή της γάτας που φορούσα και έβαλα την αλλαξιά ρούχων που είχα στην τσάντα μου.
    3) γ. Ναι!
    Ήταν ένας διαγωνισμός σκακιού και εγώ βγήκα δέκατη από τους δώδεκα.
    4) ε. Τίποτα από αυτά
    Οι φίλοι μου με χαρακτηρίζουν τρελή και εγώ τους λέω Ευχαριστώ!
    5) Απίθανη!
    Εμένα που άρεσε πολύ η ιδέα σου! Επίσης θέλω να σε ρωτήσω κάτι. Μπορείς να απαντήσεις και εσύ το ερωτηματολόγιο;

  3. Ευχαριστώ που με ρώτησες! Πολύ ωραίες οι απαντήσεις σου!

    1. Παρακαλώ! Ευχαριστώ!

  4. 1) β. Αγγλικά

    2) β. Ναι Η ιστορία είναι τεράστια και σκεφτόμουν να την ανεβάσω σε άρθρο άρα θα σας δώσω ένα στοιχείο. Επίτηδες κλειδώθηκα🤣

    3) Έχετε λάβει ποτέ μέρος σε διαγωνισμό που διοργάνωσε το σχολείο σας? γ. Ναι! Δεν βγήκα τίποτα γιατί δεν έληξε ακόμη. Ευχηθείτε μου καλή τύχη!

    4) δ. ΌΛΑ αυτά και ένα ακόμα: ΤΡΕΛΗ! Δεν με πειράζει γιατί το λένε με την καλή έννοια. Π.χ. τρελή χαρά(κάθε μέρα)τρελή φαντασία, τρελή διάθεση κυρίως.

    5) Thebest! Μετράει σαν μία λέξη? Ελάτε μετράει σαν μία επειδή τις ένωσα!

    1. Καλή τύχη! Ναι, μετράει.

    2. 😂😂😂😂

  5. 1) α
    2) α
    3) α
    4) 3 (έξυπνη, σοβαρή και γρήγορη)
    5) Εφευρετική

  6. 1) Ποιο από τα παρακάτω μαθήματα είναι το αγαπημένο σας?

    α. Μαθηματικά 😍

    β. Αγγλικά

    γ. Πληροφορική

    2) Έχετε κλειδωθεί ποτέ κατά λάθος σε μία αίθουσα του σχολείου?

    α. Όχι!

    β. Ναι(αν θέλετε μοιραστείτε μαζί μας την ιστορία)😍
    η πορτα ηταν χαλασμενη και ολοι την ωρα κολουσε [ετσι ειχα κλιδωθει καινα 3 φορες και με αλους και μονη μου]

    3) Έχετε λάβει ποτέ μέρος σε διαγωνισμό που διοργάνωσε το σχολείο σας?

    α. Το σχολείο μου δεν έχει διοργανώσει ποτέ κάποιον διαγωνισμό

    β. Μπα δεν μου αρέσουν οι διαγωνισμοί

    γ. Ναι! (πείτε μας τι θέση βγήκατε) 😍
    δεν φυμαμε

    4) Πως σας χαρακτηρίζουν οι φίλοι σας?

    α. Αστεία και Συναρπαστική

    β. Έξυπνη και Δημιουργική

    γ. Όμορφη και Γλυκιά

    δ. ΌΛΑ αυτά

    ε. Τίποτα από αυτά (γράψτε δικά σας επίθετα)😍

    5) Πως θα χαρακτηρίζατε την κολλητή σας με μία λέξη?

    (η απάντηση είναι δική σας!)
    δεν ξερω

    Τα φατσακια ειναι η απαντησεις μου.😍😘🥰😍😘🥰😍😘🥰😍😘🥰

  7. 1#Αγγλικά
    2#Ναι με τις κολλητές μ.Γυρνούσαμε σε όλο το σχολείο και μπήκαμε σε μία τάξη.Πέρασε η καθαρίστρια και μας κλείδωσε μέσαααα!!!
    3#Δεν έχει κάνει δι;γωνισμούς(β)
    4#ΟΛΑ αυτά
    5#Arianator for life
    Μου αρέσουν πολύ αυτές οι ερωτήσεις!!!!!!!

  8. Καλή τύχη στον διαγωνισμόοο

  9. Ευχαριστώ που μου απαντήσατε κορίτσια! Καλώς ήρθες Αναστασία!

  10. α)Μαθηματικά
    β)οχι
    γ)οχι
    δ)έξυπνη και δημιουργικη μαλλον
    ε) χιπισσα

    1. Εγώ είμαι η χίπισσα?

  11. Ναι χα χα με την καλη εννοια

  12. Τέλειο άρθρο!!
    1) Μαθηματικά
    2) Ναι, αλλά όχι καταλάθος, είχαμε πολλά μαθήματα για το σπίτι, και θα πηγαίναμε έξω με την κολλητή μου, οπότε κρυφτήκαμε κάτω από το θρανίο και καθίσαμε μέσα να κάνουμε τις ασκήσεις!! Μετά κρυφτήκαμε πίσω από την βιβλιοθήκη. Η κυρία μας, άνοιξε την τάξη και βγήκαμε, μόνο οι φίλες μας, μας κατάλαβαν αλλά βέβαια και δεν μας μαρτύρησαν!!
    3)Ναι, τώρα κάνει διαγωνισμό με καπάκια και μπαταρίες!! και είμαστε 2οι μαζί με ένα άλλο σχολείο!! Είχα φέρει 387 καπάκια!!
    4) Ένα mix, δηλαδή όλα αυτά!! Αφού μ’ αγαπάνε!!
    5) Πανέμορφη!!

Leave a Reply