Ελληνικά

Συναρπαστικά πράγματα!

Hello my FRIENDS!

Σήμερα συνέβησαν συναρπαστικά πράγματα❤️! Θα σας τα εξηγήσω όλα τώρα! Καταρχήν είμαι στο χωριό μου μαζί με την Κατερίνα💜 και περνάμε πολύ ωραία δυστυχώς όμως την Παρασκευή θα γυρίσουμε για να προετοιμαστούμε για το άνοιγμα των σχολείων 😃(εγώ προσωπικά ανυπομονώ γιατί θα συναντήσω τις κολλητουλες μου(Ελευθερία και Μαρία) μετά από τόσο καιρό! Και φυσικά την κα Γιώτα και όλους τους άλλους φίλους μου!Ας....... ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ!

Όταν ξύπνησα το πρωί έφαγα το πρωινό μου και πήρα το κινητό μου για να μάθω τα νέα (θέλω να μένω ενημερωμένη 😆!)Σχετικά με το Masterchef φυσικά!Και όταν πήγα να δω ένα spoiler μου έβγαλε κάτι τύπου:Συνέχει βίντεο με Instagram. Και εγώ το πατάω και χωρίς να το καταλάβω μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα έφτιαξα Instagram. Μόλις το κατάλαβα πήγα να το διαγράψω αλλά μετά σκέφτηκα:Γιατί να μην δω δύο-τρια ποστ και μετά το διαγράψω? Και έτσι ακολούθησα:την Τζένη Θεωνά ❤️, την Κατερίνα Παπουτσάκη, την Λία από το Masterchef, την Μαρία Λ από το Masterchef και άλλους. Λοιπόν η Λία ήταν online εκείνη την στιγμή και έκανε ένα ποστ για το μαγαζί της. Να το βίντεο:

https://instagram.com/stories/liakimak/2566887410429641931?utm_source=ig_story_item_share&igshid=1b7au6uedg8i4

Και εγώ της γράφω: Μην ανησυχείς θα τα καταφέρεις! Πάμε Λία ❤️😘❤️😘Και μετά αυτή μου έβαλε καρδούλα σε αυτό που της έγραψα και εγώ γράφω από κάτω:Αααααααααα! Μου απάντησε! Είμαι ΤΕΡΑΣΤΙΑ θαυμάστρια σου! Έχεις πολλά χαιρετίσματα από τις φίλες μου! Και αυτές σε λατρεύουν όπως και εγώ 💜💜💜Και αυτή μου γράφει: Τα φιλιά μου τότε!

Παιδιά το πιστεύετε? Εγώ δεν το πιστεύω! Είμαι έτοιμη να λυποθυμησω😃😁! Μίλησα με έναν ΔΙΑΣΗΜΟ!Για εμένα ήταν η καλύτερη παίκτρια και συνεχίζει να είναι παρόλο που έχει βγει από το παιχνίδι! Χάρηκα πάρα πολύ και τώρα ανυπομονώ να ανοίξουν οι νόμοι για να πάω Βόλο να την γνωρίσω από κοντά! Και τώρα πάμε στο δεύτερο που εντάξει δεν τρελάθηκα τόσο πολύ: Η Μαρία έκανε ένα Q &A δηλαδή ερωτήσεις και απαντήσεις. Είναι κάτι σαν συνέντευξη. Η Μαρία μας είπε να της στείλουμε ερωτήσεις και αυτοί θα τις απαντήσει σε ένα βίντεο. Την δικιά μου ερώτηση δυστυχώς δεν την απάντησε 😢αλλά δεν με πειράζει γιατί δεν είμαι φαν της. Αυτά λοιπόν ως αναφορά το Instagram.

Μετά από αυτό πήγα απέναντι και έπαιξα με το σκυλάκι τον γειτόνων! Τον λένε Χάτζι και είναι 1 μηνών! Είναι Χασκι και πολύ cuteeeeeeee! Να και μια φωτό του:

Δεν είναι σκέτη γλύκα! Μου γλύφει συνέχεια το πόδι και έρχεται στην αγκαλίτσα μου! Αυτά! Για εσάς μάλλον δεν είναι και τόσο τέλεια αλλά ήθελα να τα μοιραστώ μαζί σας!Γειά σας!!!!!!!

 

 

 

13 σχόλια

Μετάβαση στη φόρμα σχολίων

  1. Δεν βλέπω το σκυλάκι!

    1. Τώρα το βλέπεις?

  2. Είσαι πολύ τυχερή που μίλησες με έναν διάσημο! Μην ανησυχείς δεν πειράζει που δεν απάντησε στην ερώτησή σου η Μαρία Λ. Ο Χάτζι είναι πραγματικά γλυκούλης!!!!!

  3. Ευχαριστώ😘

  4. Πολύ τυχερή είσαι🙃Μακάρι να είχα δει στο pkxd έστω και 1 φορά την Vhiel🤩🤩Θα είχα λιποθυμίσει,όπως και τώρα όταν βλέπω πόσα λεφτά έχει μαζέψει🤑
    Πολύ cute το σκυλάκι🐕Μου αρέσουν πολύ🤩Ειδικά αυτή η συγκεκριμένη ράτσα σκύλου🤗

    1. Ευχαριστώ!

  5. Τι γλυκό σκυλάκι!!!!
    💜💜

  6. Με την Λία?Πολύ θα ήθελαααα!!!Επίσης το Χάσκι είναι τόσο cuteeee

    1. Ευχαριστώ για το σχόλιο!

  7. Τυχερούλα!

Αφήστε μια απάντηση