Happy Day😄!

Γειά σας! Σήμερα θα κάνουμε 4 πράγματα! Ξέρω πως έχω πολύ καιρό να γράψω μεγάλο άρθρο αλλά τώρα θα το κάνω!

1)Για μια χαρούμενη μέρα χρειαζόμαστε ένα ωραίο τραγούδι για το πρωινό ξύπνημα! Έχω βρει ένα που μ' άρεσε πάρα πολύ η μελωδία του και το 'τι το τραγουδούσαν παιδιά! Είναι στα γαλλικά και λέγεται: Les Veux De La Mama που σημαίνει Τα Μάτια Της Μαμάς.

Σας άρεσε? Σας χαλάρωσε? Εμένα ναι και στα δύο!

2) Γιατί νομίζεται πως είμαι χαρούμενη σήμερα? Πρώτα θα σας πω τι έχει πάει χάλια και μετά τι με έκανε να χαρώ τόσο πολύ και να τα προσπεράσω όλα! Το σχολείο μου, ΕΚΛΕΙΣΕ😭. Επειδή 3 παιδιά στις δευτέρες έχουν Covid την πληρώνει ΟΛΟ το σχολείο χωρίς να έχει έρθει σε επαφή μαζί τους! Θα ανοίξουμε μετά από 15 μέρες και τώρα θα κάνουμε τηλεδιάσκεψη! Αλλά 1 μήνυμα που έλαβε η μαμά μου άλλαξε τα πάααααααντα! Ήταν η μαμά μιας φίλης μου που έχω να την δω 1 χρόνο! Στις φίλες μου είναι Top#2! Και έχω να την δω ένα χρόνο..... Η μαμά στην αρχή μας έκανε την δύσκολη αλλά τελικά συμφώνησε να ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΙΘΕΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ! (έτσι την λένε)Και το καλύτερο έρχεται! Έχει γενέθλια και δεν ξέρει πως θα πάμε! Θα της κάνουμε έκπληξηηηηηηηη! Για αυτό είμαι χαρούμενη! Εσείς? Πως περνάτε? Αν θέλετε γράψτε μου στα σχόλια!

3) Θα φτιάξουμε ένα σελιδοδείκτη ουράνιο τόξο!

Υλικά:

  • Λευκό χαρτί Α4
  • Πολύχρωμα μαρκαδοράκια
  • Κόλλα

Εκτέλεση:

Εδώ έχει με διάφορα σχέδια αλλά εγώ το έφτιαξα με ουράνιο τόξο. Να και μια φωτογραφία απ' την δική μου προσπάθεια:

 

4) Τώρα ετοίμασα ένα cheklist για τις διακοπές! Όπου να 'ναι όλοι θα πάμε. Δεν θέλουμε να ξεχάσουμε κάτι!

Να το για να το εκτυπώσετε:

Πατήστε εδώ!

Εκτυπώστε τις σελίδες και συρράψτε τες!

Ελπίζω να σας άρεσε το άρθρο!

12 comments

Skip to comment form

  1. Εμένα το τραγούδι μου άρεσε πολύ και με χαλάρωσε πολύ! Εγώ είμαι πολύ καλά και προσπαθώ να ανεβάσω τη διάθεσή μου κάνοντας πολλές δραστηριότητες στο σπίτι. Οι σελιδοδείκτες ήταν όλοι πολύ ωραίοι, αλλά ο πιο ωραίος ήταν αυτός από τη δική σου προσπάθεια! Πολύ ωραίο το checklist που ετοίμασες! Εγώ το εκτύπωσα και το σύρραψα, αλλά ο εκτυπωτής μας τα εκτυπώνει όλα ασπρόμαυρα. Όμως, δεν πειράζει, γιατί είναι τόσο ωραίο που μου αρέσει και ασπρόμαυρο! Το άρθρο σου ήταν υπέροχο!

  2. Ευχαριστώ πάααααααααααρα πολύ😄😄😄!

    1. Παρακαλώ!

  3. τελεια

  4. Πολύ ωραίο άρθρο!

  5. Πολύ ωραίο άρθρο!Τ.τέλειοι οι σελιδοδείκτες,εγώ μια χαρά είμαι..Απλά δεν έχω εκτυπωτή για αυτό θα προσπαθήσω να το κάνω χειρόγραφα(το checklist)

  6. Επίσης πολύ χαλαρωτικό το τραγούδι!

  7. Ελένη τρ άνοιξα το checklist..Κ είδα ότι δεν μπορώ να το κάνω χειρόγταφα!Άρα δν μπορώ να το εκτυπώσω…😥😥

    1. Κρίμα..

  8. Χρόνια πολλά για χθες!

    1. Ευχαριστώ!

  9. Ωραιος ο σελιδοδίκτης !!! Και εγώ νευριάζω που έκλεισαν τα σχολεία κυρίως γιατί μισώ την τηλεκπαίδευση

Leave a Reply