Decorate Your Room🎀

Γειαααααααα! Πως σας φάνηκε ο τίτλος? Σίγουρα κάποιες θα είπατε: ΒΕΡΕΤΟΟΟΟΟ😒. Είστε σίγουρες κυρίες μου? Εδώ πέρα η Ελένη Καφετζή💜 ετοιμάζεται να σας αποκαλύψει όλα τα μυστικά🔒🔑 της για ένα ΟΜΟΡΦΟ, ΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ δωμάτιο! 

Συμβουλή 1

Πρώτα απ' όλα καθαρίστε το δωμάτιό σας! Πάρτε άζαξ , πανιά, ξεσκονόπανα και σκούπες🧹! Αν έχετε χαλί βγάλτε το ή αντικαταστείτε το με κάποιο καινούριο και πιο δροσερό. Να βάζετε πάπλωμα στο κρεβάτι σας πάνω απ' την κουβέρτα και μερικά μαξιλαράκια για ομορφιά! Αν θέλετε προσθέστε και κάποιο φωτισμό!

Το δωμάτιό μου!

Συμβουλή 2

Φύγαμε απ' το κρεβάτι και το χαλί και πάμε στο γραφείο! Θέλετε μια εικόνα του γραφείου μου πριν το συμμαζέψω και μία αφού το συμμάζεψα? Αυτό το άρθρο με βοήθησε πολύ γιατί αν δεν το έκανα δεν θα συμμάζευα ποτέ  το γραφείο μου!

Όπως προσέξατε έχω έναν πίνακα ανακοινώσεων! Πρακτικός και όμορφος! Μια μαγνητική κλεψύδρα που εκτός από διακοσμητικό είναι και πολύ διασκεδαστική. Ξέρετε τι είναι? Στο κάτω μέρος της κλεψύδρας υπάρχει ένας μαγνήτης και η σκόνη κολλάει πάνω του! Για αυτό και σχηματίζεται θάμνος όταν η σκόνη πέφτει. Κάτω απ' το γραφείο σας καλό θα είναι να έχετε συρτάρια ή αλλιώς να έχετε πάνω από το γραφείο σας ράφια.

Μολυβοθήκη:

Για την μολυβοθήκη θα χρειαστούμε:

Δύο ρολά χαρτί τουαλέτας, νερομπογιές και πινέλα, συλικονη, ένα κομμάτι χαρτονιού κομμένο σε κύκλο και αν θέλετε λίγη κορδέλα!

1)Πρώτα χωρίστε το ένα ρόλο στα τρία και κόψτε το ένα κομμάτι

2)Βάψτε τα ρολά όπως θέλετε εσείς με τις νερομπογιές και κολλήστε τα πάνω στο κυκλικό χαρτόνι όπως φαίνονται στην φωτογραφία.

3)Αν θέλετε κολλήστε και ένα φιογκάκι!

Η μολυβοθήκη είναι έτοιμη!

Συμβουλή 3

Πάμε στα ράφια! Εγώ προτείνω στα κορίτσια που είναι άνω των 10 ετών να βγάλουν τα παιχνίδια και να τα έχουν κάπου αλλού. Τα ράφια τους να τα διακοσμήσουν με ότι θέλουν! Εγώ στα δικά μου έχω τα εξωσχολικά μου βιβλία και διάφορα διακοσμητικά όπως φωτάκια, unicorns, γλαστράκια με ψεύτικα φυτά και ότι άλλο σας αρέσει!

Ελπίζω να σας άρεσε το άρθρο μου αλλά θα ανέβει και part 2 με συμβουλές για την ντουλάπα σας! Ελπίζω να σας άρεσε το άρθρο! Ήθελε πολλές μέρες και αρκετή δουλειά. Περιμένω τις εντυπώσεις σας στα σχόλια!

9 comments

Skip to comment form

  1. Πολύ ωραίο άρθρο! Εγώ στη βιβλιοθήκη μου έχω στο ένα ράφι τα βιβλία του σχολείου κι στο άλλο τα εξωσχολικά βιβλία μου!

  2. Και εγώ το ίδιο! Ευχαριστώ που σχολίασες!

  3. Υπέροχο άρθρο!

  4. Τέλειο άρθρο και τέλειες ιδέες!

    1. Ευχαριστώ!

  5. Κ ν μην καθάριζαντο δωμάτιο μ θα με ανάγκαζε η μητέρα μ.Αλλά είναι πολύ καλές οι συμβουλές.Θέλω να οργανώσω κ του αδερφού μου!Γτ κατάλαβες…Αγόρια!Τέλειο άρθρο κ τέλειο δωμάτιο!!,

    1. Ευχαριστώ! Ναι, ξέρω πως είναι τα αγόρια…🤣

  6. Τελειες συμβουλες για το δωματιο!!

  7. Τα αρθρα σου Ελενη ειναι ΤΕΛΕΙΑΑΑ!!!!!!

Leave a Reply