Ιδέες Για Το Καλύτερο Πιτζάμα Πάρτι!❤

Γειάαααα σας✋! Όπως είχα πει και στο προηγούμενο άρθρο μου ήρθαν κάποιες φανταστικές ιδέες🎈! Μην γελάσετε😔.... Τις ξέχασα😭. Αλλά μου ήρθαν κάποιες καινούριες😄! Μη ανησυχείτε θα θυμηθώ τις παλιές και θα είμαστε εντάξει👌! Τέλος πάντων.... Τι κάνετε🤔? Μήπως βαριέστε🥱 όλη τη μέρα στο σπίτι🏡? Κυρίως εσείς που δεν έχετε αδέρφια? Τι λέτε να κάνετε ένα πιζάμα πάρτι?❤😀Εδώ σας έχω:

  • Παιχνίδια για απασχόληση🎯
  • Διακόσμηση🎊
  • Ποτά και σνακ🍹🍩
  • Μουσική και τραγούδι🎶🎤
  • Κατασκευές✂
  • Οι πινελιές μου!🎨

Α και μια ενημέρωση πριν ξεκινήσουμε! Σκέφτηκα να χωρίσω το άρθρο σε part για να μην σας κουράσω😩 πολύ γιατί σκοπεύω να σας δείξω διάφορα πράγματα🎁 που πιστεύω πως θα σας αρέσουν👍😉! Πάαααααααααααααααααμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!

Το πρώτο παιχνίδι είναι αυτό εδώ το mini γήπεδο basket🏀

How to Make Amazing DIY Basketball Game at Home Out of Cardboard - Easy to Build - YouTube

Είναι ωραίο και γλυκούλη😍! Αν θέλετε να το φτιάξετε μπορείτε να δείτε👀 αυτό το βιντεάκι:🎥 https://www.youtube.com/watch?v=O-Oncmrq6TE

Σημείωση: Αφού παρακολούθησα👀 το βιντεάκι 🎥πρόσεξα πως κάποια υλικά✂ δεν είναι και τόσο απλά. Εσείς μπορείτε να χρησιμοποιείστε  αυτά που έχετε στο σπίτι σας🏡👍!

Mattel Uno Deluxe - Skroutz.grΕπιτραπέζιο Παιχνίδι με Κάρτες Θάρρος ή Αλήθεια - To Aeroplanaki

ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ: Παιχνίδι με κάρτες ΥΠΕΡΑΤΟΥ Σκύλοι Desyllas GamesΥΠΕΡΑΤΟΥ-ΓΑΤΕΣ | Evripidis.gr

Αυτά είναι μερικά παιχνίδια🎯 που παίζω εγώ όταν κάνω πιτζάμα πάρτι❤. Να πως παίζονται:

  • Το UNO ξέρετε όλοι πως παίζεται. Αν όχι μπείτε εδώ: https://clopyrite.wordpress.com/2014/10/27/uno/   Και δείτε τι βρήκα! Ένα τέλειο site όπου μπορείς να παίξεις online uno! https://gr.crazygames.com/paixnidi/uno-online
  • Το Θάρρος ή Αλήθεια είναι όπως το κανονικό απλά σου έχει ήδη έτοιμες τις ερωτήσεις. Και πιστέψτε με! Έχει πολύ ωραία πράγματα να κάνεις!
  • Και το Υπερατού μπορείτε να το παίξετε με διάφορους τρόπους.

 

Αυτό ήταν το άρθρο! Ελπίζω να σας άρεσε! Τώρα έχετε να περιμένετε και το part 2 με την διακόσμηση! Γράψτε μου στα σχόλια ποιο από τα παιχνίδια σας άρεσε περισσότερο και ιδέες για θέματα για ένα Πιτζάμα Πάρτι. Πχ Γοργόνες! και ότι άλλο θέλετε! Παρακαλώ να μου γράψει ένα  καθένας για να τα βάλω όλα στο άρθρο.  Γειάααα σας!

 

17 comments

Skip to comment form

  1. Εντάξει. Ωραίο το άρθρο σου!!! Μου άρεσε το Θάρρος ή Αλήθεια.

    1. Ευχαριστώ Ευσταθία! Χαίρομαι που σου άρεσε! Έχεις κάποια ιδέα για θέμα? Γιατί είπα να μου γράψετε κάποιο θέμα για πιτζάμα πάρτι.

      1. Η ιδέα μου είναι το διάστημα! 🌌🌌🌌🚀

  2. 😃 Τέλειο άρθρο! Οι ιδέες σου είναι όλες υπέροχες! Το Mini Γήπεδο Basket είναι πολύ πρωτότυπο και δημιουργικό! Το UNO μου αρέσει πάρα πολύ! Είναι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, γιατί είναι εύκολο να το παίξεις και έχει πολύ πλάκα όταν το παίζεις με πολλά άτομα! Επίσης μου αρέσει και το Θάρρος ή Αλήθεια;! Είναι πολύ διασκεδαστικό! Το ΥΠΕΡΑΤΟΥ δεν το ξέρω, αλλά φαίνεται πολύ ωραίο! Περισσότερο από όλα τα παιχνίδια μου άρεσε το UNO! Περιμένω με ανυπομονησία το part 2 με τη διακόσμηση! Τέλος, η δική μου ιδέα για θέματα για Πιτζάμα Πάρτι είναι η Φύση!

    1. Ευχαριστώ πάρα πολύ Κάτερ! Πολύ ωραίο θέμα!

      1. Παρακαλώ! Ευχαριστώ!

  3. Εντάξει.Τελειο άρθρο!!!😀Μου άρεσε το mini γήπεδο μπάσκετ και το θάρρος ή αλήθεια!

  4. Ποιο πολύ μου άρεσε η mini μπασκέτα! Το άρθρο σου ήταν φανταστικό! Η δικιά μου ιδέα για θέμα είναι Μουσική!

    1. Ευχαριστώ! Πολύ καλή ιδέα!

  5. Τέλειο άρθρο!!! Εμένα περισσότερο μου άρεσε το θάρρος ή αλήθεια! Εσένα πιο παιχνίδι σου άρεσε περισσότερο; Ανυπομονώ να δω και το part 2! Η δικιά μου ιδέα είναι βιβλία! Ελπίζω να σου αρέσει η ιδέα μου!

    1. Ευχαριστώ! Και εμένα το θάρρος ή αλήθεια μου άρεσε περισσότερο! Ωραία. Τέλεια ιδέα!

  6. Πολύ ωραίο άρθρο. Εμένα μου άρεσαν όλα. Τις ιδεες που ξέχασες αν τις θυμηθείς σημείωσέ τες κάπου κι όταν μπεις στο blog βρες το χαρτί και γράψτες!

    1. Ευχαριστώ! Οκ. Έχεις κάποια ιδέα για θέμα? Γιατί είπα να μου γράψετε κάποιο θέμα για πιτζάμα πάρτι.

  7. Τώρα που μου το είπες αυτό άκου για να είμαστε σύμφωνοι: λέω αύριο πιυ θα ανοίξω τον υπολογιστή θα γράψω στο Nodas’s blog την ιδέεα μου δεν μπορώ από κινητό… θα στείλω το link αύριο μόλις το φτιάξω. Οκ; Ξέρω τι σου λέω.

    1. Ok. Αλλά καλύτερα να την γράψεις εδώ γιατί:
      1. Αύριο δεν θα μπω στην e-me γιατί θα είμαι στο χωριό μου και δεν θα πάρω το τάμπλετ μαζί μου.(όπως και την υπόλοιπη ‘βδομάδα)
      2. Θέλω να μου γράψεις μόνο έναν τίτλο όπως και οι υπόλοιποι που πιστεύω χωράει σε ένα σχόλιο

  8. Τέλειο άρθρο!! Παρακολούθησα όλο το βιντεάκι, κάτι που δεν κάνω συχνά!! Θα έλεγα πως το Θάρρος ή Αλήθεια, το επιτραπέζιο, έχει περίεργες ερωτήσεις!! Τέλεια ιδέα για άρθρο!!

Leave a Reply