BFF😘 gift🎁 ideas💡(part 2)

Hi guys👋! Θυμάστε ΑΥΤΟ το άρθρο🤔? Λοιπόν έχει περάσει καιρός👵 από τότε που το έκανα αλλά ποτέ δεν είναι αργά για ένα 2ο part! Σωστά❓ Πάτα ΕΔΩ για να βρεις το part1!

Θα γράψω από κάτω την γνώμη μου για κάθε μία απ' αυτές τις κατασκευές. Το 1. είναι για την πρώτη, το 2. για την δεύτερη αντίστοιχα και πάει λέγοντας...(θα σας κάνω τα 10 πρώτα για να μην σας κουράσω!)

Σχολιάζω:

  1. Θα του βάλω 4/10 διότι δεν μου πολυάρεσε... 
  2.  Αυτό είναι πραγματικά τέλειο! Χρειάζεσαι απλά ένα μπουκαλάκι, ένα γράμμα απ' την κολλητή σου και -ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΜΟΥ- άμμο. Το έχω κάνει με την κολλητή μου και είναι φανταστικό! Πήραμε δύο μπουκαλάκια και , επειδή περνάμε ΟΛΟ το καλοκαίρι μαζί, τα γεμίσαμε-μέχρι την μέση- με άμμο και κοχύλια! Έγραψε η μία στην άλλη ένα μήνυμα και ΝΤΑΝ ΝΤΑΝ🎊! Έτοιμοοο! Εγώ προσωπικά πρόσθεσα μέσα και λίγο μπλε γκλίτερ και μπλε.. δεν ξέρω πως να το περιγράψω! Κάτι σαν μπιλίτσες ας πούμε τώρα.. Επειδή θέλω να κάνω τα πάντα να γυαλίζουν..!😁😊 10/10!
  3. Καλά... 5/10.. Το τελικό αποτέλεσμα είναι πολύ ωραίο αλλά έχει διαδικασία και πολλά υλικά που μάλλον δεν είναι και ό,τι καλύτερο για το χέρι σου..
  4. Απλό κι ωραίο! 7/10
  5. Ωραίο! Αν και δεν ξέρω κατά πόσο θα στεγνώσει η πλαστελίνη 8/10
  6. Καλό κι αυτό! 7/10
  7. Οι θήκες μ' άρεσαν πάρα πολύυυ! Μπορεί να τις κάνω! 10/10
  8. ΩΩΩ κι αυτό πολύ ωραίο! Εγώ είμαι η σοκολάτα😊 10/10!
  9. Υπέροχοοο! Μου φαίνεται όλα τα καλά για το τέλος τα άφησε! 10/10! Αν το φτιάχνατε περιγράψτε στα σχόλια μια φωτογραφία σας με την κολλητή σας που θα βάζατε!
  10. Μμμμμ... Ωραίο... 7/10

Πείτε μου ποιο σας άρεσε περισσότερο απ' αυτά τα 10 και αν θέλετε σχολιάστε τα κι εσείς!😉

6 comments

Skip to comment form

  1. Ευχαριστώ, ευχαριστώ, ευχαριστώ!!! Σου είχα ζητήσει part 2!! Τέλειο!! Κι εγώ συμφωνώ μαζί σου στα σχόλια!!Το τελευταίο μου άρεσε γιατί ήταν εύκολο και εγώ το έχω κάνει με την κολλητή μου!!

  2. Πολύ ωραίες ιδέες μπορεί να δοκιμάσω κάποια 💕, εμενα μου άρεσε το 7 με τις θήκες και το 5 με την πλαστελίνη και αυτό με το μπουκαλάκι ήταν πολύ γλυκούλι , επίσης αυτο που χρησιμοποιεί για το 5 δεν είναι ακριβώς πλαστελίνη, είναι κάτι σαν πηλός με χρωμα και λέγεται FIMO.

  3. Λοιπόν μου άρεσε πιο πολύ το δεύτερο και εμένα και το έχω κάνει και εγώ με την κολλητή μου! Εμείς δεν βάλαμε άμμο βάλαμε και σαν μικρά μπαλάκια σαν αυτό που έβαλες και εσύ και το κάναμε πολύχρωμο δηλαδή είχαμε πολλά χρώματα με μπιλάκια και γράψαμε και εμείς ένα γράμμα αλλά εμείς πήραμε ένα μεγαλύτερο μπουκαλάκι και χώσαμε μέσα στα μπαλάκια ένα κολιέ φιλίας και το κάναμε ουσιαστικά δύο σε ένα δηλαδή είχαμε και το μπουκαλάκι με το γράμμα και κολιέ φιλίας!!!😍

  4. Τέλειο άρθρο και ιδέες!!
    Θα ήθελες να παρακολουθείς το Blog μου?
    https://blogs.e-me.edu.gr/a384014/
    Και θα ήθελες να το βάλεις στην λίστα σου?

  5. Υπέροχο άρθρο!!!Μου άρεσαν πιο πολύ το 2ο και το 9ο!!💙

  6. Τέλειο άρθρο! Απ’ αυτά μου άρεσε περισσότερο το 2!

Leave a Reply