BFF gift ideas!

Γειά σας! Τι κάνετε? Ελπίζω να περνάτε πολύ ωραία όπου κι αν βρίσκεστε. Σήμερα θα κάνω την ιδέα που μου έδωσε η Αντωνάτου Αθανασία- Νικολία💜. Την ευχαριστώ πολύ! Βρίσκω φανταστική την ιδέα της! Θα σας δείξω πως να φτιάξετε δωράκια για τις φίλες σας και τις κολλητές σας🙂.

1 . Scrapbook Φιλίας🧡

Το scrapbook είναι κάτι σαν ένα βιβλίο με σκληρές σελίδες. Εγώ θα σας πρότεινα αυτό το scrapbook της εικόνας👇 που έχει μαζί και ένα ολόκληρο set χειροτεχνιών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

Θα το βρείτε στο πλαίσιο. Επισκεφτείτε και το site αν θέλετε να το αγοράσετε👉 ΕΔΩ

Οδηγίες:

  1. Εκτυπώστε φωτογραφίες σας με τους φίλους σας και κολλήστε τες στο scrapbook.
  2. Διακοσμήστε τις σελίδες με αυτοκόλλητα, πολύχρωμα χαρτόνια, glitter, ζωγραφιές και ότι άλλο θέλετε!
  3. Γράψτε κάτω από κάθε φωτογραφία έναν τίτλο για εκείνη την στιγμή(Πχ. Διπλό πιτζάμα πάρτι!) . Έτσι ώστε ο φίλος σας να θυμάται τι συνέβει  σε εκείνη την σελίδα.

Δωρίστε το στον φίλο σας και θα δείτε πως θα χαμογελάσει😃!

2 . Open when....

Το Άνοιξέ το όταν... είναι ένα πολύ ωραίο δωράκι που μπορείς να φτιάξεις. Σίγουρα θα αρέσει πάρα πολύ στους φίλους σας. Επειδή αν γράψω οδηγίες ίσως σας μπερδέψω καλύτερα δείτε αυτό το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=rpBtOKpGNT0

Το βίντεο έχει πολλές ιδέες. Για το Open when... πηγαίντε στα 9 λεπτά και 40 δευτερόλεπτα. Αλλά και το υπόλοιπο βίντεο ωραίο είναι!

3 . Δώρα ένωσης

Εδώ σας έχω ένα βιντεάκι με διάφορα «δωράκια ένωσης» όπως τα λέω εγώ. Είναι όπως τα βραχιολάκια bff αλλά δεν είναι βραχιολάκια. 

Ελπίζω να σας άρεσε το άρθρο!

8 comments

Skip to comment form

  1. Εγώ καλά είμαι. Φανταστικό άρθρο!

  2. Φανταστικό άρθρο!!! Παρακαλώ και χαίρομαι που σου άρεσε η ιδέα μου!!! Μου άρεσαν πάρα πολύ και το πρώτο το scrapbook αλλά και τα δώρα ένωσης!!!

  3. Ευχαριστώ!

    1. Παρακαλώ!

  4. Wow!! Απίθανο άρθρο!!!!

  5. Τέλειο άρθρο!

  6. Σας ευχαριστώ!

    1. Παρακαλώ!

Leave a Reply