Ideas For Room Decoration 💡(part 1)

Hi!😁 Τελικά η αλήθεια είναι πως όταν θες τον χρόνο τον βρίσκεις και δεν ξέρω αν σας έλειψαν εσάς τα άρθρα μου αλλά εμένα μου έλειψαν 😅... Με αφορμή το room update που θα κάνω το καλοκαίρι σκέφτηκα να σας ανεβάσω κάποιες απο τις ιδέες που είδα για την διακόσμηση!

Φύλλα τοίχου 🌿

Στην ουσία είναι ψεύτικα φύλλα τα οποία μπορείς να στολίσεις με όποιον τρόπο θες σε έναν τοίχο. Δίνουν μια διαφορετική, φρέσκια αίσθηση στο δωμάτιο σου!

Κολάζ- κάδρο φωτογραφιών 📸

Θα χρειαστείτε:

  • Μερικά σκληρά κλαδιά(ένα μεγάλο, δύο-τρια μικρά)
  • Σκοινί
  • Mini μανταλάκια
  • Φωτογραφίες 😁

Εκτέλεση:

  • Δένεται το σκοινί γύρω απ' το μεγάλο κλαδί όπως θα δείτε και στην εικόνα 👇
  • Πιάνεται με τα mini μανταλάκια τις φωτογραφίες πάνω στα σκοινιά
  • Αν θέλετε φτιάχνεται κάτι σαν κορνιζουλα με τα μικρά κλαδιά και βράζεται και εκεί μία φωτογραφία
  • ΕΤΟΙΜΟ 👏! Τώρα σας μένει μόνο να το κρεμάσετε 😉

Επίσης μπορείτε απλά να κολλήσετε τις φωτογραφίες σε όποιο σχήμα θέλετε, πάνω στον τοίχο😊

Φυτά παντού 😍

Το λαχανί είναι το χρώμα της χαλάρωσης και έτσι κι αλλιώς ποιος δεν νιώθει ελεύθερα και καλύτερα όταν βλέπει αξιολάτρευτα, μικρά γλαστρακια με καταπράσινα φύλλα? Έχουν τόσο θετική αύρα που θα είναι η τέλεια πινελιά στο δωμάτιο σου!👍

⚠️ Προσοχή!⚠️:

Μην βάλεις ΜΕΣΑ στο δωμάτιο που κοιμάσαι αληθινά φυτά! Μόνο σε χώρους όπου το βράδυ δεν είναι κάποιος εκεί κοντά! Τα φυτά , όπως μάλλον ξέρετε,  αναπνέουν. Εισπνέουν όμως διοξείδιο του άνθρακα σε αντίθεση με εμάς που εισπνέουμε οξυγόνο και εκπνέουν οξυγόνο! Για αυτό και λέμε ότι στα δάση έχει πολύ οξυγόνο, γιατί τα φυτά στην ουσία το φτιάχνουν! Ενώ εμείς εκπνέουμε διοξείδιο. Τα φυτά όμως για να κάνουν το διοξείδιο , που εισπνέουν, οξυγόνο χρειάζονται την βοήθεια του ήλιου! Με άλλα λόγια την φωτοσύνθεση! Οπότε το βράδυ που δεν έχει ήλιο (προφανώς 😂) τα φυτά δεν μπορούν να φτιάξουν οξυγόνο και για αυτό το οξυγόνο μέσα στο δωμάτιο μειώνεται! Ελπίζω να σας το εξήγησα καλά... Οποίοι έχουν πάει έκτη τα ξέρουν αυτά. Αν δεν καταλάβατε πείτε μου στα σχόλια! Συγνώμη αν σας κούρασα...

Οπότε καλύτερα να βάλετε ψεύτικα:

Αυτό ήταν το άρθρο! Ελπίζω να σας άρεσε και να μην κουράστηκα τέλος με την επιστημονική εξήγηση ☝️😅... Αν σας αρέσει θα κάνω και part 2 γιατί αυτό είχε μόνο τρία. Αντιοοοο!

10 comments

Skip to comment form

  1. 😮😮😮😮😮😮😮😮
    Ήθελα να κάνω ακριβώς το ίδιο άρθρο (βασικά το είχα σε προσχέδιο) αλλά δεν πειράζει έχω ήδη άρθρα θα το σβήσω!! Βέβαια και να κάνεις part2 θέλω πάρα πολύ… Τέλειες οι ιδέες!! Ναι, κι εγώ το Καλοκαίρι (βασικά) θα αλλάξω έπιπλα!!

    1. Να το κάνεις! Καθόλου δεν πειράζει! Μην το σβήσεις σε παρακαλώωωωω…. Ευχαριστώ!☺

  2. Γειά, τέλειο άρθρο και τέλειες ιδέες, κι εγώ σκέφτομαι να κάνω κάποιες αλλαγές στο δωμάτιό μου το καλοκαίρι οπότε με βοήθησε πολύ uθα ήθελα πολύ να δω και 2ο part 💙💙 .Μην ανησυχείς δεν με κούρασε η επιστημονική εξήγηση, την έχουμε κάνει και στο σχολείο, επίσης ήθελα να σε ρωτήσω, επειδή έχω αρχίσει γράφω κι εγώ ένα παρόμοιο άρθρο με περίπου διαφορετικές ιδέες βέβαια, ελπίζω να μην σε πείραζει 🥺 ? ?

    1. ΚΑ-ΘΟ-ΛΟΥ! Εννοείτε να το κάνεις!😉 Ευχαριστώ!

  3. Τέλειο άρθρο!!!!😊💛😮

  4. Τέλειες ιδέες !

  5. πολύ ωραίο άρθρο αν και δεν συμφωνώ σε αυτό με τα αληθινά φυτά

  6. Πολυ ωραιο αρθρο !!!!Πολυ επιστημονικες οι εξηγησεις!!🤣🤣

  7. Τέλειο άρθρο!!! Εμένα δεν με κούρασες καθόλου! Άλλωστε και εγώ τα έχω κάνει στο σχολείο!!! Φυσικά και θέλω να κάνεις part 2 γιατί μπορώ να πω πως με βοήθησες πολύ! Επίσης ναι εμένα μου έχουν λείψει τα άρθρα σου πολύ και χαίρομαι που βρίσκεις χρόνο για να τα κάνεις!!!

  8. Πολύ ωραίο άρθρο !! Μου έδωσες πολλές ιδέες !! Ευχαριστώ !!

Leave a Reply