ΑΠΑΓΟΡΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ

Γεια σας κι καλή εβδομάδα!!!

Επειδή μία κοπέλα μου έκανε ερωτήσεις σχετικά με τις ρυθμίσεις του blog που έχω βάλει και επειδή προσπαθούσα να βρω τι θα μπορούσα να γράψω ,αποφάσισα να κάνω ένα άρθρο για αυτό. (why not?)

  1.  Το θέμα μου είναι το  Graphene_
  2. Τα χρώματα τα προσαρμόζω εγώ ,κάποιος άλλος θέλει μπορεί να βάλει ΌΤΙ  χρώμα θέλει!
  3. Τα avatar τα βάζω πηγαίνοντας στις ρυθμίσεις ,από εκεί στην συζήτηση και στο τέλος τις σελίδας διαλέγω τα avatar (δεν διαλέγω τι θα βγάζει στον καθένα σας)
  4. Εικόνες στο slider: (Δεν υπάρχει σε όλα τα θέματα) συνήθως παίρνω εικόνες από το διαδίκτυο κι αλλάζω είτε τα γράμματα (τα κάνω ελληνικά), είτε τα χρώματα! Αλλά μπορώ να πάρω και ένα gif και να το βάλω (νομίζω μόνο στο Graphene_).
  5. Μενού: Έχω φτιάξει μια κατηγορία που την έχω ονομάσει π.χ Μουσική. Πάω στην προσαρμογή στο Μενού και προσθέτω την ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Μουσική και βγάζει όλα τα άρθρα που έχω βάλει την κατηγορία Μουσική.
  6. Προγραμματισμός: Όταν δεν μπορώ ή δεν προλαβαίνω να μπω στην e-me για να δημοσιεύσω ένα άρθρο, μπορώ να το προγραμματίσω την ημέρα και την ώρα που θέλω! (ακόμα και το 2028!)
  7.  Για να βάλεις αυτά που έχω στη  πλαϊνή στήλη πας στη προσαρμογή → μικροεφαρμογές → Right Sidebar και προσθέτεις κείμενο, εικόνες, πρόσφατα σχόλια/άρθρα, ημερολόγιο κ.α.
  8. Α θέλω να κάνω κάποια κατηγορία να εμφανίζεται κάτω από την κύρια, π.χ. ΠΡΟΤΕΙΝΩ… , ΜΑΘΗΜΑΤΑ τότε βάζω στο Μενού την κατηγορία (ΜΑΘΗΜΑΤΑ) κι προσθέτω κι την κατηγορία (ΓΛΩΣΣΑ), την οποία μετακινώ ακριβώς κάτω από τα ΜΑΘΗΜΑΤΑ έτσι ώστε να είναι πιο μέσα.

 

Αυτά από εμένα, δεν έχω κάτι να προσθέσω. Αν έχετε κάποια απορία γράψτε μου στα σχόλια. Bye bye!! 

11 thoughts on “Tips για όσους ξεκινάνε blog (και όχι μόνο)”
    1. Στο Μενού βάζω την κατηγορία ΜΑΘΗΜΑΤΑ κι προσθέτω κι την κατηγορία ΓΛΩΣΣΑ,την οποία μετακινώ ακριβώς κάτω από τα ΜΑΘΗΜΑΤΑ έτσι ώστε να είναι πιο μέσα.

      1. Αααααα ασε κατάλαβα! Ευχαριστώ και πάλι!!!! Θέλω να σας πω ότι θα παρουσιάσω τα blogs που παρακολουθώ και τη γνώμη μου για αυτά!!

Leave a Reply