Γεια σας! ❤🎄 Τι κάνετε;; Σήμερα θα σας προτείνω μία χριστουγεννιάτικη ταινία που έχω δει και μου άρεσε πολύ!


Η ταινία The Holiday είναι ρομαντική κομεντί παραγωγής 2006 σε σενάριο, παραγωγή και σκηνοθεσία της Νάνσι Μέγιερς. Γυρίστηκε στην Καλιφόρνια  και στην Αγγλία και πρωταγωνιστούν η Κέιτ Γουίνσλετ και η Κάμερον Ντίαζ ως Ίρις και Αμάντα, δύο ερωτευμένες γυναίκες από αντίθετες πλευρές του Ατλαντικού Ωκεανού, οι οποίες οργανώνουν μια ανταλλαγή σπιτιών για να ξεφύγουν από την ερωτική απογοήτευση τους κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων και των διακοπών. Ο Τζουντ Λο και ο Τζακ Μπλακ ήταν οι πρωταγωνιστές της ταινίας Γκράχαμ και Μάιλς.


ΥΠΟΘΕΣΗ: Η Ίρις Σίμπκινς, αρθρογράφος στο Λονδίνο, εξακολουθεί να είναι τρελά ερωτευμένη με τον πρώην της, Τζάσπερ Μπλουμ, παρά το γεγονός ότι την απάτησε και είναι συναισθηματικά άπορη. Συντετριμμένη όταν ανακαλύπτει ότι είναι αρραβωνιασμένος, αποφασίζει να ξεφύγει για τις γιορτές.

Η Αμάντα Γουντς, παραγωγός τρέιλερ ταινιών στο Λος Άντζελες, χωρίζει με τον φίλο της συνθέτη ταινιών, Ίθαν, αφού παραδέχεται ότι την απάτησε. Συναντώντας την καταχώριση της Ίριδος για το εξοχικό της σε έναν ιστότοπο ανταλλαγής σπιτιών, της στέλνει μήνυμα. Συμφωνούν να αλλάξουν σπίτια για δύο εβδομάδες ξεκινώντας από την επόμενη μέρα.

Fun fact: Το «Holiday» όταν κυκλοφόρησε το 2006, κέρδισε περισσότερες από 200 εκατομμύρια λίρες στο βρετανικό box office, παρόλο που κόστισε μόλις 70 εκατομμύρια. Η ταινία, έφτασε πρόσφατα στο νούμερο 4 στη λίστα με τις αγαπημένες χριστουγεννιάτικες ταινίες του Ηνωμένου Βασιλείου.The Holiday (2006) - IMDb

Review: Μία τέλεια ταινία για να δείτε τα Χριστούγεννα!  Είναι καταπληκτική για το είδος της! Σου βγάζει μία ζεστασιά και θαλπωρή!  Ωραίοι χαρακτήρες, αρκετά καλογραμμένο, μου αρέσει πάρα πολύ το πανέμορφο εξοχικό της Ίριδος. Ίσως το τέλος να είναι αρκετά προβλέψιμο, αλλά παραμένει μία πολύ καλή κομεντί!  Αγαπημένος μου χαρακτήρας αυτός του Άρθουρ και θεωρώ πολύ γλυκιά η σχέση του με την Ίριδα.  Η ταινία είναι ευχάριστη και ανάλαφρη, γλυκιά, με ωραίο romance χωρίς ιδιαίτερο πάθος! Αποτελεί ένα Χριστουγεννιάτικο must! Θα της έβαζα 8.5/10!


Αυτά από εμένα! Γράψτε μου στα σχόλια αν την έχετε δει και την βαθμολογία σας και πείτε μου ποια είναι η αγαπημένη σας χριστουγεννιάτικη ταινία! Μείνετε συντονισμένοι γιατί έρχονται ΝΕΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ 🎄🎅🏻⛄ άρθρα! Μέχρι τότε μπορείτε να ακούσετε κάποια χριστουγεννιάτικα τραγούδια από ΕΔΩ.

Υ.Γ: Η αισθητική του εξοχικού: (πείτε μου την γνώμη σας)

 

8 thoughts on “The Holiday +κριτική”
  1. Καλή ακούγεται…δεν την έχω δει….εμένα η αγαπημένη μου είναι τα Χρονικά των Χριστουγέννων😊 Κ επίσης πολύ ωραίο το εξοχικό (που κολλάει αυτό?😅)

  2. Πολύ ωραίο άρθρο!!!!!!!
    Δεν εχω δει τι ταινία αλλά θα την δω όταν εχω χρόνο και διάθεση.

  3. Τέλειο άρθρο! Η ταινία φαίνεται πολύ ωραία και μου την πρότεινε και μια φίλη μου σήμερα οπότε μέσα στις διακοπές θα την δω! Και η αισθητική του εξοχικού βγάζει ένα πολύ ζεστό και χουχουλιάρικο vibe! 💕

Leave a Reply