Γεια σας και καλή εβδομάδα! Σήμερα θα σας μιλήσω για την σειρά Παγιδευμένοι που είναι μία σειρά ελληνικής παραγωγής, βασισμένη στην τούρκικη σειρά Yurgi. Προβάλλεται από το ANT1 την Δευτέρα και την Τρίτη στις 22:00!


ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο Δημήτρης Μαρκέτος (Μιχάλης Λεβεντογιάννης) είναι Εισαγγελέας. Για αυτόν, η δικαιοσύνη είναι πάνω από όλα, ακόμα και από την ίδια του την οικογένεια.  Η Άννα Ροδίτη (Μάρθα Λαμπίρη-Φεντόρουφ) από την άλλη, είναι μία ανερχόμενη δικηγόρος.  Για τον Δημήτρη, ο Νόμος και η Δικαιοσύνη είναι το ίδιο. Για την Άννα, άλλο ο Νόμος και άλλο η Δικαιοσύνη.

Παγιδευμένοι: Είδαμε το πρώτο διπλό επεισόδιο της νέας καθηλωτικής σειράς του ANT1 – Όσα ξεχωρίσαμε - Monopoli.gr
Οι δύο πρωταγωνιστές ⬆

Μία δολοφονία θα ενώσει αυτούς τους δύο ανθρώπους και οι εντελώς διαφορετικοί κόσμοι τους θα έρθουν σε σύγκρουση.  Ο ένας θα πρέπει να σκεφτεί πέρα από τη στυγνή δικαιοσύνη και η δεύτερη θα πρέπει να τα βάλει με τα συναισθήματά και τον επαγγελματισμό της.

Κύριος ύποπτος των αρχών είναι ο αδερφός του Δημήτρη Μαρκέτου (Σταύρος Τσουμάνης), γεγονός που θα φέρει τα πάνω κάτω στην οικογένειά Μαρκέτου, με τον πατέρα του και διοικητή της αστυνομίας, Σπύρο Μαρκέτο (Παύλο Ορκόπουλο), να χάνει τη ψυχραιμία του και όλα να ανατρέπονται όσο περνάνε τα λεπτά και τον ύποπτο να βυθίζεται όλο και πιο πολύ στον ρόλο του δολοφόνου. Παγιδευμένοι σ’ έναν λαβύρινθο μυστικών, ψάχνουν να βρουν διέξοδο. Μέσα από μια δαιδαλώδη διαδρομή συναισθημάτων, αναζητούν την αλήθεια.

Παγιδευμένοι: Η νέα σειρά του ΑΝΤ1 ετοιμάζεται - Η πρώτη ανάγνωση σεναρίου
Τo cast της σειράς

Γιατί η αλήθεια δεν έχει μόνο ένα πρόσωπο… Γιατί κανείς δεν είναι αθώος


Review: Το έργο είναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ! Η πλοκή είναι εκπληκτική, οι ηθοποιοί υπερταλαντούχοι και πολλοί από αυτούς είναι πρωτοεμφανιζόμενοι, έχει πολύ μυστήριο, σασπένς & ανατροπές και η χημεία μεταξύ των πρωταγωνιστών είναι ΦΟ-ΒΕ-ΡΗ· για να καταλάβετε σε κάθε ‘σκηνή τους’ χαμογελάω και κοπανιέμαι 😅😍 (αν είμαι στο κρεβάτι κάνω βαρελάκια πάνω-κάτω 😂😂). Επίσης, λατρεύω την μουσική της σειράς, κάτι που ισχύει και για την μουσική στο trailer!

Η σήμανση είναι για παιδιά άνω των 12. Μπορείτε να δείτε τα επεισόδια στο YouTube, αλλά και στο ant1.gr. Εγώ προτιμώ το Youtube, πάντως! <3

Το trailer της σειράς: 

Αυτά από εμένα! Ελπίζω να σας άρεσε το σημερινό άρθρο! Επίσης, επειδή ανέβασα 2 άρθρα συνεχόμενα μην περιμένετε το επόμενο να είναι μέσα στην εβδομάδα, λόγω χρόνου! Πάω να δω την σειρά τώρα! 😉 Bye bye!

 

6 thoughts on “Παγιδευμένοι +κριτική”
  1. Τέλειο άρθρο! Δεν την βλέπω αλλά φαίνεται πολύ ωραία, όταν βρω χρόνο σίγουρα θα την αρχίσω!

  2. Πολύ ωραίο άρθρο!!!!!!!!
    Η σειρά ειναι πραγματικά εκπληκτική😍😍😍😍😍😍😍😍

  3. οοοο, τέλεια ακούγεται!!! Και με την κριτική σου φανταστική!!! Εσείς τι σειρά βλέπετε;;; ελληνική;;; εγώ Σασμό πιο πολύ….εσείς;;;

  4. ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ !!ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΜΕΝΕΙ ΧΡΟΝΟΣ [ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΟΒΑΛΘΗΚΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΜΟΥ 😂😂

Leave a Reply