Ανακύκλωσε λαχανικά και κάνε μεταφυτεύσεις!!!🥗🌱🍆

Ανακύκλωση 
Γεια !!! Το ήξερες Όπως φαίνεται κοτσάνια ή διακριτικά που πετάμε εγκατάσταση ετοιμάζουμε το φαγητό να να ξαναχρησιμοποιηθούν και ταίλικες να ξαναμεγαλώσαν;

Μαρούλι
1 Βάλε το κοτσάνι του μαρουλιού με το ζήτημα που εμφανίζει βυθισμό στο χρόνομα προς τα διάφορα σ'ένα μπολ με κάθε γυναίκα.
2 Άφησε το μπολ εφαρμό σ'ένα παράθυρο, για να το διάπειρο ο ήλιος εμφάνιση. Άλλαζε το παιδί κάθε δυο μέρες και θα δες Όπως το μαρούλι έξοδος καινούρια.
3 Επισήματα κατά την εφαρμογή απαιτούν τα διαθέσιμα να είναι διάφορα μεγάλα. Μπούν να τα κόψεις και να τα φας.
Φρέσκα κρεμμυδάκια
Βάλε διακρίσεις κρεμμυδάκια να σταθούν όρθια με το καθιστικό για τα παιχνίδια σ'ένα βάζο γεμάτο νερό.Κόβ τα τανανανατο όριο τα ταάζάζεσαι. Θα ξαναμεγαλώσουν σε μερικές μέρες.
Μεταφύτευση
Μεταφυτεύοντάς τα, μπορείς να κάνεις έναν βασιλικό ή μια μέντα πολλά φυτά. Για κάθε νέο φυτό θα χρειαστεί να ακολουθείς τα παρακάτω βήματα.
Βήμα πρώτο
Κόψε έναν μίσχο με φυλλαράκια από το φυτό. Κόψε μερικά φυλλαράκια ώστε η βάση του μίσχου να είναι ελεύθερη.
Βήμα δεύτερο 
Βύθισε τον μίσχο σε ένα βαζάκι ή σε ένα ποτήρι με νερό. Άφησέ το κοντά σ'ένα παράθυρο για να το βλέπει ο ήλιος. Περίμενε να βγάλει ρίζες.
Βήμα τρίτο
Όταν οι ρίζες γίνουν περίπου 7εκ., γέμισε ένα μικρό γλαστράκι με χώμα. Κάνε μια τρύπα με το δάχτυλό σου και φύτεψε το φυτό.
Αυτό ήταν! Πολύ απλό ε; Γράψτε μου στα σχόλια αν σας άρεσε και ελπίζω να δοκιμάσω τα ιδέες μου !!! Τα λέμε διαμα !!! 🥦🥬🥒🥑🍐🍏🍈🥝🍆🥕 

2 Replies to “Ανακύκλωσε λαχανικά και κάνε μεταφυτεύσεις!!!🥗🌱🍆”

  1. Μπράβο ρε συ πολύ ωραίο και στο μπλοκ σου γενικά δίνεις ωραία μυνήματα!!!!!

Leave a Reply