Loading...
Χωρίς κατηγορία

Οι ερωτήσεις σας ❓

Γεια σας παιδιά, σκέφτηκα να κάνω αυτό το άρθρο για να σας λυθούν οι απορίες σας αν φυσικά έχετε! Διαβάστε παρακάτω για να δείτε τι ακριβώς εννοώ...

 

Σε αυτό το άρθρο στα σχόλια εσείς θα μου κάνετε διάφορες ερωτήσεις που θέλετε να μάθετε και εγώ θα σας απαντήσω και θα σας λύσω όλες σας τις απορίες. Αυτές οι ερωτήσεις μπορεί να είναι κάτι για εμένα, για το blog μου αλλά ακόμη και κάτι τελείως άσχετο. 

 

Κανόνες:

  • Δεν ρωτάτε προσωπικά πράγματα όπως ποια είναι η διεύθυνσή σου ή πες μας τα στοιχεία σου κλπ.
  • Μπορείτε να κάνετε πάνω από μία ερώτηση
  • Δεν χρειάζεται να είναι αποκλειστικά για το blog μου, μπορείτε να ρωτήσετε ό,τι θέλετε.

 

 

 

 

 

Ελπίζω να σας άρεσε η ιδέα μου!!! Περιμένω τις ερωτήσεις σας!!!

21 comments
    1. ΑΝΤΩΝΑΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ - ΝΙΚΟΛΙΑ

      Ευχαριστώ!!! Εντάξει, αλλά θα ήθελα να κάνεις κάποια γιατί αυτός ήταν ο σκοπός του άρθρου οπότε αν θες θα χαρώ πολύ να μου κάνεις κάποια ερώτηση!!!

        1. ΑΝΤΩΝΑΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ - ΝΙΚΟΛΙΑ

          Λοιπόν ενδιαφέρον ερώτηση!!!! Η απάντηση όμως είναι ότι έχω προσπαθήσει να φτιάξω και έχω καταφέρει να το κάνω όμως δεν ξέρω πως μπορώ να βάλω τα άρθρα μέσα στις σελίδες και κάπως έτσι δεν έχω φτιάξει καθόλου διότι δεν μπορώ γιατί δεν ξέρω το πως. Εσύ μπορείς να με βοηθήσεις; Επίσης σε ευχαριστώ πάρα πολύ που έκανες μια ερώτηση!!!

          1. ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

            Ευχαριστώ! Εντάξει. Παρακαλώ! Ναι, εγώ μπορώ να σε βοηθήσω. Λοιπόν, για να βάλεις τα άρθρα σου στο Μενού του blog σου πρέπει να πας στον Πίνακα Ελέγχου του blog σου, μετά να πατήσεις Προσαρμογή εμφάνισης, μετά να πατήσεις Μενού, μετά να πατήσεις το Μενού του blog σου, μετά να πατήσεις Προσθήκη Στοιχείων, μετά να πατήσεις Άρθρα και μετά να επιλέξεις τα άρθρα.

          2. ΑΝΤΩΝΑΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ - ΝΙΚΟΛΙΑ

            Εντάξει σε ευχαριστώ πολύ που με βοήθησες!!! Θα το προσπαθήσω και θα σου πω!!!!

  1. ΠΕΤΡΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΑ

    Εντάξει. Γιατί δεν βάζεις πολλές εικόνες στα άρθρα;;;Εγώ θα ήθελα αν θες να βάζεις 2 ή 3 εικόνες γιατί είναι πιο ωραία τα άρθρα.

    1. ΑΝΤΩΝΑΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ - ΝΙΚΟΛΙΑ

      Σε αυτή την ερώτηση δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη απάντηση! Απλά δεν το πολύ συνηθίζω να βάζω πολλές εικόνες! Εντάξει όμως αφού θες να βάζω περισσότερες εικόνες μπορώ να το κάνω!

  2. ΖΑΧΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΑ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

    Πολύ ωραία ιδέα! Για το blog σου, δεν έχω κάποια απορία.
    Αλλά θέλω να κάνω μια ερώτηση σε σένα. Τι κάνεις για να χαλαρώσεις/ηρεμήσεις όταν είσαι “φορτισμένη”;

    1. ΑΝΤΩΝΑΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ - ΝΙΚΟΛΙΑ

      Ευχαριστώ!!! Μπράβο, πολύ ωραία και πολύ ενδιαφέρον ερώτηση!!! Εγώ συνήθως αυτό που κάνω για να χαλαρώσω είναι: Καμιά φορά κάθομαι στο κρεβάτι μου, ξαπλώνω, βάζω σε ένα κινητό χαλαρή μουσική (να μην είναι πολύ δυνατά και να μην έχει ένταση) το βάζω είτε κάπου δίπλα μου, είτε κάτω από το μαξιλάρι μου, φοράω και ακουστικά (είναι πιο ωραία με τα ακουστικά) και χαλαρώνω. Κάτι άλλο που κάνω είναι να βγω λίγο έξω στο μπαλκόνι και κοιτάω τα δέντρα, τον κόσμο που περνάει κλπ και ή βάζω μία χαλαρή μουσική η σκέφτομαι κάτι χαρούμενο και με χαλαρώνει ακόμη και αυτό! Εμένα αυτά με χαλαρώνουν και με ηρεμούν πολύ! Αν θες μπορείς να τα δοκιμάσει και εσύ, βοηθάνε! Αν τα κάνεις πες μου τα αποτελέσματά σου!!!

  3. ΚΑΦΕΤΖΗ ΕΛΕΝΗ

    Ποιο είναι το αγαπημένο σου χρώμα?
    Έχεις κάποιο κατοικίδιο? Αν ναι μπορείς να μας το δείξεις? ( Σε κάποιο άρθρο αν θες)

    1. ΑΝΤΩΝΑΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ - ΝΙΚΟΛΙΑ

      Ευχαριστώ πολύ που έκανες μια ερώτηση!!! Το αγαπημένο μου χρώμα είναι το ροζ! Και κατοικίδιο δεν έχω, αλλά είχα ένα παλιά το έχω σε φωτογραφία και μπορώ να σας το δείξω σε άρθρο!!!

  4. ΚΑΤΣΙΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

    θελω να σου κανω και αλλη μια ερωτησε λεμε τωρα βγαινω απο το eme blog μετα ξαναμπαινω πως μπορο να βρω το blog σου θα το εχω χασει

    1. ΑΝΤΩΝΑΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ - ΝΙΚΟΛΙΑ

      Εγώ αυτό που κάνω είναι να κάνω αντιγραφή-επικόλληση τους συνδέσμους σε μία ιδιωτική κυψέλη που έχω και είμαι μόνο εγώ!

    1. ΑΝΤΩΝΑΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ - ΝΙΚΟΛΙΑ

      Δεν πειράζει! Για να φτιάξεις blog κυψέλης είναι πολύ απλό. Φτιάχνεις μία ΔΗΜΌΣΙΑ κυψέλη και πριν μπεις στο τοίχο πατάς eme blogs εκεί που έχει και τα μέλη κλπ και πας στον πίνακα ελένχου και κάνεις άρθρο και μπορείς να αλλάξεις και το θέμα, τα χρώματα, το όνομα κλπ. Κανονικό blog είναι μεγάλη διαδικασία και δεν την θυμάμαι οπότε χίλια συγνώμη δεν μπορώ να σου πω.

Leave a Reply