Loading...
Χωρίς κατηγορία

Ένα ακόμη blog (κυψέλη) που έφτιαξα!!! ❤

Γεια σας παιδιά, σε αυτό το άρθρο θα σας δείξω ένα ακόμη blog που έφτιαξα!!! Σχετικά με αυτό είχα κάνει ένα άρθρο που λέγετε "Χρειάζομαι βοήθεια!!! 🆘"  για να μου δώσετε ιδέες για το όνομα που μπορώ να βάλω αλλά τελικά το έσβησα διότι βρήκα όνομα και ελπίζω να σας αρέσει!!!

 

 

Έφτιαξα μία κυψέλη και σε αυτή έκανα και ένα ιστολόγιο (blog). Σε αυτό το άρθρο λοιπόν θα σας πω τους συνδέσμους και του blog και της κυψέλης και θα ήθελα αν μπορείτε να μπείτε να τα παρακολουθήσετε!!! Για την κυψέλη μπορείτε να μου κάνετε αίτημα και εγώ θα το δεχτώ ώστε να μπορείτε να γράφετε σχόλια και να συμμετέχετε και εσείς!!! Στο blog μπορείτε να μου αφήνετε σχόλια και φυσικά εγώ θα σας απαντάω!!! Το θέμα τους είναι η ελληνική τηλεόραση δηλαδή θα κάνω άρθρα και αναρτήσεις με διάφορες πληροφορίες, βίντεο, παιχνίδια και πολλά ακόμη σχετικά με σίριαλ, ταινίες κλπ από την ελληνική τηλεόραση. Οι σύνδεσμοι είναι: blog: https://blogs.e-me.edu.gr/hive-ellinikitileorasi/   κυψέλη: https://e-me.edu.gr/groups/ellinikitileorasi  Θα σας παρακαλούσα να μπείτε και να τα παρακολουθήσετε!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ελπίζω να μπείτε και να παρακολουθήσετε το blog και την κυψέλη που έφτιαξα!!!

17 comments
  1. ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

    Εντάξει. Εγώ σου έστειλα Αίτημα Συμμετοχής για την κυψέλη σου και το blog σου άρχισα να το παρακολουθώ.

    1. ΑΝΤΩΝΑΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ - ΝΙΚΟΛΙΑ

      Εντάξει σε αποδέχτηκα στην κυψέλη και σε ευχαριστώ πολύ που παρακολουθείς το blog μου!!!

    1. ΑΝΤΩΝΑΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ - ΝΙΚΟΛΙΑ

      Ευχαριστώ πολύ που έκανες αίτημα!!! Φυσικά και θα το δεχτώ!!

    1. ΑΝΤΩΝΑΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ - ΝΙΚΟΛΙΑ

      Θα μπω και θα το παρακολουθήσω!!! Είμαι σίγουρη πως θα είναι τέλειο!!! 💜

    1. ΑΝΤΩΝΑΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ - ΝΙΚΟΛΙΑ

      Για να μου κάνεις αίτημα πρέπει: Όταν πατάς την κυψέλη αριστερά έχει δύο επιλογές. Η μία είναι αίτημα συμμετοχή και η άλλη ακολουθείστε. Εσύ πρέπει να πατήσεις το αίτημα συμμετοχή. Ελπίζω να σε βοήθησα!

    1. ΑΝΤΩΝΑΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ - ΝΙΚΟΛΙΑ

      Εντάξει δεν πειράζει εσύ να είσαι καλά και δεν πειράζει! Αν μπορείς να μπεις ή στο blog ή στην κυψέλη πάντως μπορείς να το κάνεις και θα χαρώ πάρα πολύ!

Leave a Reply