Loading...
Χωρίς κατηγορία

Χριστός Ανέστη και Καλό Πάσχα!!!🐰🐣

Γεια σας!!!

Χριστός Ανέστη και Καλό Πάσχα σε όλους!!!

Τι κάνατε για Πάσχα εσείς;

Εγώ έχω πάει διακοπές για τρεις ημέρες δηλαδή αύριο θα φύγω! Αλλά περνάω πολύ ωραία!! Είμαι συνέχεια έξω και παίζω, το ξενοδοχείο μας έχει και μια πισίνα και είχαμε πάει και σε αυτή και γενικά περνάω πολύ ωραία!!! Ελπίζω να περάσατε υπέροχα και εσείς!!

 

 

14 comments
  1. ΖΑΡΜΠΑΦΗ ΑΡΓΥΡΩ

    Χριστός Ανέστη!! Χρόνια πολλά!! Κι εγώ έχω πάει διακοπές και θα φύγω σε τρεις μέρες αλλά εμένα το ξενοδοχείο δεν είχε πισίνα!! Όμως είχε πρωινό και είναι πολύ ωραία να τρώω μια γαβάθα μελέτες!! Είμαι κι εγώ συνέχεια έξω!! Να περάσεις καλά😉🥰😚

  2. ΖΑΡΜΠΑΦΗ ΑΡΓΥΡΩ

    Χριστός Ανέστη!! Χρόνια πολλά!! Κι εγώ έχω πάει διακοπές και θα φύγω σε τρεις μέρες αλλά εμένα το ξενοδοχείο δεν είχε πισίνα!! Όμως είχε πρωινό και είναι πολύ ωραία να τρώω μια γαβάθα μερέντες!! Είμαι κι εγώ συνέχεια έξω!! Να περάσεις καλά😉🥰😚

    1. ΑΝΤΩΝΑΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ - ΝΙΚΟΛΙΑ

      Αληθώς!!! Επίσης!! Ωραία!!! Καλά να περάσεις!!! Ευχαριστώ πολύ!!!

  3. ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

    Χριστός Ανέστη! Εγώ δεν πήγα κάπου αλλά πέρασα πολύ καλά και βασικά σήμερα πήγαμε μια ωραία εκδρομή στην εξοχή και κάναμε και πικ νικ!

  4. ΖΑΧΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΑ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

    Αληθώς Ανέστη! Εγώ δεν πήγα κάπου αλλά ψήσαμε αρνί σου σπίτι μας.

    1. ΑΝΤΩΝΑΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ - ΝΙΚΟΛΙΑ

      Εντάξει, δεν πειράζει! Ελπίζω πάντως να περάσατε καλά και στο σπίτι σας!!!

  5. ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

    Χριστός Ανέστη! Εγώ δεν πήγα κάπου αλλά πέρασα πολύ καλά, μάλιστα προχθές πήγαμε με την οικογένειά μου για πικ νικ στην εξοχή και ήταν τέλεια ! Καλά να περνάς!!

  6. ΚΑΦΕΤΖΗ ΕΛΕΝΗ

    Χριστός Ανέστη! Εγώ πήγα στο χωριό μου και πέρασα ΦΑ-ΝΤΑ-ΣΤΙ-ΚΑ! Με την γιαγιά να με μπουκώνει συνέχεια😂… Καλά να περάσεις! Αύριο θα πάω Χαλκιδική!

Leave a Reply