😎ℳᎩ 𝟜ᎢᏂ ᎢᎡᏆ⅌😎

Hi to all!!!! Μετά από λίγα λεπτά δημοσίευσης του προηγούμενου άρθρου μου σας ανακοινώνω ότι αύριο πάω τέταρτη φορά διακοπές στο μέρος Ερμιόνη (κουγκλάρετε ή ρωτήστε τους γονείς σας αν δεν ξέρετε που είναι)!!!! Είναι το αγαπημένο μου μέρος που πάω διακοπές κάθε χρόνο!!!! Θα πάμε με το αυτοκίνητο (είναι περίπου 3-4 ώρες), αλλά έχει με λίγα λόγια Φ-Ο-Β-Ε-Ρ-Η διαδρομή!! Στις 2-3 ώρες (λίγο πριν φτάσουμε θα έλεγα) είναι ένα Κ-Α-Τ-Α-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Ο Café Bar που έχει θέα την θάλασσα & έχει ένα... Τηλεσκόπιο🔭!!!! Μετά από λίγη ώρα έχουμε φτάσει στον προορισμό μας, που όπως είπα και πριν είναι στην Ερμιόνη!!!! Συνήθως μέναμε στο ξενοδοχείο "Hinitsa" (ο μπαμπάς μου ξέρει τον ιδιοκτήτη) αλλά φέτος θέλαμε να πάρουμε και τον ένα σκύλο μας (εκεί δεν επιτρέπονται ζωάκια🤔)!!!! Θα κάνουμε πολλά ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΑ πράγματα!!!! Ανυπομονωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!! Θα πάμε & στις Σπέτσες που είναι απέναντι, θα δούμε κάποιους φίλους μας, κ.α.π!!!! 

 

~ 🎀Σας έκανα μια μίνι ξενάγηση🎀 ~

 

Αυταααααααααααα!!!! Ελπίζω να σας φάνηκε χρήσιμο αυτό το άρθρο😅!!!! Πείτε μου στα σχόλια που θα πάτε διακοπές & πως σας φάνηκε η Ερμιόνη με την περιγραφή μου!!!!

 

 

 BYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE👋👋 

11 Comments on “😎ℳᎩ 𝟜ᎢᏂ ᎢᎡᏆ⅌😎

  1. Τέλεια! Καλά να περάσεις

  2. Ευχαριστώ πολύ😎

  3. Αααααα!! Επίσης το ‘κουγκλάρετε’ έπρεπε να είναι ‘γκουγκλάρετε’🤯!!!! Συγνώμη🙏

    • Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου😘Χριστίνα σε ποιο μέρος είχες πάει στις Σπέτσες🐵; Είχα πάει πέρυσι & θα ξαναπώ μεθαύριο🤤

      • Δεν ξέρω αν λέγεται κάπως το μέρος αλλά είχα πάει στο κέντρο της πολης ουσιαστικά

        • Okay Χριστίνα😗

    • Για κάποιο λόγο τις απαντήσεις μου αντί να τις πάει τελευταίες😅

  4. Τέλειο άρθροοο! Καλά να περάσεις!!! Εγώ έχω πάει στην Ερμιόνη αλλά δεν έχω μείνει εκεί, βασικά είχα πάει για να περάσω στις Σπέτσες και μου άρεσε πολύ!

  5. Δεν πειράζει καταλάβαμε!

  6. Τέλεια καλά να περάσεις!

  7. Πολυ ωραια!! Ευχομαι να περασεις καλα και να το απολαυσεις με την καρδια σου