Ταινίες – Snow white and the Huntsman

Γεια σε όλους, σε αυτό το αρθρό, θα ήθελα να περιγράψετε σε ένα άρθρο μια ταινία που σας άρεσε. Εγώ εδώ θα περιγραψώ για την ταινία που είδα *Snow white and the Huntsman* του 2016.

Η βασίλισσα Ραβέννα (Charlize Theron), η οποία κατέλαβε τον έλεγχο του βασιλείου της παντρεμένη και δολοφονώντας τον νόμιμο κυβερνήτη της, χρειάζεται τη δύναμη ζωής των νέων κοριτσιών για να διατηρήσει την ομορφιά της. Ωστόσο, για να γίνει πραγματικά αθάνατη, η Ραβέννα πρέπει να καταναλώσει την καρδιά της κόρης της Χιονάτη (Κρίστεν Στιούαρτ). Η χιόνάτη δραπετεύει και η Ραβέννα στέλνει έναν κυνηγό (Chris Hemsworth) για να την συλλάβει. Όμως ο χιονάτη, ο κυνηγός και ένας επαναστατικός στρατός ενώνονται δυνάμεις για να καταστρέψουν τη Ραβέννα και να αποκαταστήσουν την ισορροπία ζωής και θανάτου.

Μου άρεσε πολύ διότι, ήταν η ιστορία της Χιονάτης, αλλά με ποιο ενδιαφέρον και εκπληκτικό τρόπο, είχε ταλαντούχους ηθοποιούς, και είχε προς το τέλος μια επαναστατική αίσθηση.

undefined

Καραντίνα και Ηλεκτρονικά – Διαβάστε

Τώρα με τον κωρονοΪο πρέπει να μεινουμε σπιτι για την ασφάλεια μας. Σ' αυτο το αρθρο θα σας πω λιγα και απλα πραγματα που θα μπορουσατε να κανετε στην καραντίνα.

Συνηθώς πολύ από εμάς μόλις τελιώσει το μαθημα πιάνουμε το κινητό και παίζουμε, μιλάμε με τους φιλους μας, αλλά υπάρχουν και καλύτερες λύσεις. Μια καλή λυση θα ήταν, εάν μας αρέσει ένα μάθημα,  μπορείτε να αναζητήσετε κατί που σχετίζεται με το μάθημα. Εγώ το έχω κάνει και το βρήκα ενδιαφέρον διότι, ήταν κάτι που μ'αρέσει και οφελούμαι απ' αυτό. Ουσιαστικά καταλάβα ότι το κινητό και τα παιχνίδια που παίζω δεν με κάνουν να γελάω ή να είμαι ευτυχισμένη. Γιατί μας λένε η γονείς μας ``Άσε το κινητό`` διότι δεν μας προσφέρει κάτι. Αυτό είναι αλήθεια, αντίθετα κάντε κάτι που σας ενδιαφέρει ή κάτι που δεν είστε τόσο καλοί και προσπαθηστε να γίνετε καλύτεροι!

Η μαθήτρια Αμίρα Άχμεντ