Οικογενειακά Μυστικά

Οικογενειακά Μυστικά

Το αγαπημένο μου βιβλίο είναι το: Οικογενειακά Μυστικά της ''Βικτόριας Βαβεκεθ''. Είναι το δεύτερο τεύχος της σειράς ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.

Η ιστορία αναφέρεται σε 4 φίλους: Ένα πλουσιοκόριτσο την Σάρα, έναν απίστευτα καλό χορευτή τον Κλάιβ, ένα κορίτσι με παραπανίσια κιλά την Πάτυ και ένα αγόρι με παραβατική συμπεριφορά τον Κρις.

Τα Χριστούγεννα έφτασαν. Ο Κρις, η Σάρα και ο Κλάιβ -με εξαίρεση την Πάτυ- νιώθουν πιο μόνοι στο σπίτι τις γιορτές παρά με τους φίλους τους στο Καλλιτεχνικό Σχολείο. Ο Κλάιβ τους προτείνει να φτιάξουν την ''Λέσχη των Ασυμβίβαστων'' και να δεσμευτούν ότι θα προσπαθούν να γίνονται όλο και καλύτεροι βοηθώντας ο ένας τον άλλο. Μαζί θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να κερδίσουν το πολυπόθητο εισιτήριο για το Παρίσι και για μια από τις πιο φημισμένες σχολές χορού. Άραγε θα τα καταφέρουν, παρά τους τσακωμούς και τα εμπόδια που θα βρεθούν στο δρόμο τους;

Είναι ένα βιβλίο που σε γεμίζει συναισθήματα, συγκίνηση, αγωνία στεναχώρια, χαρά αλλά και ανυπομονησία για το τι θα διαβάσεις στην συνέχεια.

Leave a Reply