Επιστροφή στα μαθήματα… εξ αποστάσεως!

Χρόνια πολλά σε όλες και όλους!

Επιστρέφουμε σιγά-σιγά στα μαθήματά μας, προς το παρόν απομακρυσμένα όπως κάναμε και πριν το Πάσχα. Παρ’ όλες τις δυσκολίες που μπορεί να έχει ο καθένας και τις δυσλειτουργίες που μπορεί να συναντάμε, θα πρέπει να κάνουμε όλοι το καλύτερο δυνατό ώστε να κρατάμε τη μεταξύ μας επαφή τόσο σε εκπαιδευτικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Σας προτρέπω λοιπόν να προσπαθείτε όλοι να ανταποκρίνεστε στις εργασίες που σας στέλνω και να είστε συνεπείς με την παράδοσή τους. Γνωρίζετε επίσης ότι μπορείτε να μου στέλνετε τις εργασίες σας όποτε τις ολοκληρώνετε, ανεξάρτητα από τη σειρά που δόθηκαν ή την προθεσμία που έχει προταθεί.

Εξίσου όμως σημαντική είναι και η συμμετοχή σας στις Τηλεδιασκέψεις (μέσω Webex) όπου μπορούμε να συζητάμε πιο άμεσα, να σας εξηγώ τις ασκήσεις και να λύνουμε οποιαδήποτε απορία υπάρχει. Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα τηλεδιασκέψεων ανακοινώνετε στην ιστοσελίδα του σχολείου μας http://13gym-irakl.ira.sch.gr/ και εκεί μπορείτε να δείτε το νέο για την ερχόμενη εβδομάδα (27 έως 30 Απριλίου).

Συγκεκριμένα για την Πληροφορική έχουμε:

  • Δευτέρα, 27 Απριλίου 2020, στις 10-11 π.μ. - Γ’ Τάξη (Γ1, Γ3 και Γ4)
  • Τετάρτη, 29 Απριλίου 2020, στις 10-11 π.μ. - Β’ Τάξη (Β3, Β4 και Β5)
  • Πέμπτη, 30 Απριλίου 2020, στις 10-11 π.μ. - Α’ Τάξη (Α1, Α2 και Α3)

Σας περιμένω λοιπόν να τα πούμε εκεί!

Για οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα ή συμβουλή μπορείτε να μου στέλνετε προσωπικό μήνυμα μέσω της πλατφόρμας E-me οποιαδήποτε στιγμή.

Καλή συνέχεια!

Leave a Reply