The finger family!

A. Αυτή την εβδομάδα θα ασχοληθούμε με τα μέλη της οικογένειας!The Finger Family!

B. Πάμε να δούμε όσες φορές θέλουμε τις κάρτες με την οικογένεια:

C. Πάμε να δούμε και να ακούσουμε τις λέξεις (όσες φορές θέλουμε!). [Σημ:Τα ηχητικά αρχεία έχουν μεταφορτωθεί από τον ιστότοπο του wordreference.com]:

D. Ώρα για παιχνίδι! The Shark Family! (η οικογένεια καρχαρία!). Και μην σας ανησυχήσει που λέξεις που είδαμε παραπάνω ακούγονται διαφορετικά! (για παράδειγμα: mama/mother, papa/father, grandma/grandmother, grandpa/grandfather)

E. Το επόμενο παιχνίδι θέλει λίγο προσοχή: πατάμε πάνω στο μεγάφωνο για να ακούσουμε τη λέξη! Στη συνέχεια πατάμε πάνω στη λέξη, κι αφού γίνουν γκρι ΚΑΙ η λέξη αλλά ΚΑΙ το πλαίσιο των εικόνων, πηγαίνουμε και πατάμε κάτω από την σωστή εικόνα! Παίξτε το Family (όσες φορές θέλετε), κι αφού τελειώσετε πατήστε finish!

F. Αν δεν το έχετε κάνει ήδη, μπορείτε να κατεβάσετε την παρακάτω σελίδα και να φτιάξετε την finger family, αν και την έχουμε κάνει ήδη στο σχολείο!!!

G. Τέλος, κι αφού διασκεδάσαμε, πάμε να κλείσουμε το μάθημά μας με άλλο ένα παιχνίδι, να θυμηθούμε τι είδαμε παραπάνω! Αφού ολοκληρώσετε τη δραστηριότητα πατήστε το κουμπί "Έλεγχος"

One Comment on “The finger family!

  1. ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ.

    χαίρομαι πολύ που σου άρεσαν Γιάννη! Σου υπόσχομαι ότι θα σας κάνω όσες περισσότερες μπορώ! 🙂

Leave a Reply