Μυρωδάτη άνοιξη

Παιδιά είμαστε στον τελευταίο μήνα της άνοιξης και δεν μας δόθηκε η ευκαιρία να γράψουμε γι αυτήν την πανέμορφη , γεμάτη λουλούδια, εποχή. Θα ήθελα να της κάνουμε ένα αφιέρωμα. Βλέποντας το λουλούδι που σας έστειλα, να γράψουμε ένα κείμενο με τις προτάσεις που υπάρχουν στα πέταλα και να βάλουμε ως τίτλο αυτό που είναι γραμμένο στα φύλλα. Στο  τέλος γράψτε μου πώς αισθάνεστε και γιατί.  Αν μπορέσετε γράψτε εδώ αλλιώς στο τετράδιο .

3 thoughts on “Μυρωδάτη άνοιξη

  • 5 May 2020 at 23:15
    Permalink

    Πρώτη ανάρτηση , έπειτα από πολλές ώρες προσπάθεια.

  • 8 May 2020 at 13:09
    Permalink

    Τι γίνεται την Άνοιξη.
    Η άνοιξη είναι μια εποχή με πολλά χρώματα.Αυτή η εποχή έχει τρεις μήνες:Μάρτιος, Απρίλιος,Μάιος.
    Την άνοιξη φεύγει σιγά σιγά το κρύο και έρχεται η ζέστη.Τα λουλούδια ανθίζουν και βγάζουν ωραία αρώματα.Οι μέλισσες φτιάχνουν μέλι και τα μυρμηγκιά αποθηκεύουν φαγητό για τον χειμώνα.
    Την άνοιξη ξυπνούν από την χειμέρια νάρκη οι χελώνες, τα φίδια, οι αρκούδες και οι σκίουροι.Τα χελιδόνια και οι πελαργοί φτιάχνουν την φωλιά τους και βάζουν τα αυγά τους.
    Την άνοιξη επίσης έρχονται οι πασχαλινές διακοπές.Τσουγκρίζουμε αυγά και τρώμε οικογενειακά φαγητό .
    Η άνοιξη μ αρέσει πολύ γιατί τα λουλούδια ανθίζουν και βγάζουν μυρωδάτο άρωμα και τα δέντρα μας κάνουν σκιά. Αυτή την εποχή αισθάνομαι χαρούμενη και ευτυχισμένη.

    • 8 May 2020 at 18:17
      Permalink

      Κατερίνα μου το κείμενο που έγραψες είναι φανταστικό. Χαίρομαι πάρα πολύ, όταν οι μαθητές γράφουν τόσο όμορφα. Συνέχισε με τον ίδιο τρόπο.

Leave a Reply