English

Τρίτη 23 Δεκεμβρίου

Ασκήσεις επανάληψης

Τα Χριστούγεννα είναι η εποχή των επαναλήψεων (τουλάχιστον στις δικές μου τάξεις). Για τις διακοπές έχουμε το Φύλλο Εργασίας που θα βρείτε εδώ: https://files.e-me.edu.gr/s/43GGHC49RiNLZs7

Θέλω να προσπαθήσετε να κάνετε όλες τις ασκήσεις τις επόμενες ημέρες (όπως είπαμε και στην τάξη, μην προπαθήσετε να τις τελειώσετε σήμερα, γιατί θα κουραστείτε, αλλά και μην τις αφήσετε για την τελευταία μέρα, γιατί δε θα προλάβετε). Αν δυσκολευτείτε κάπου στείλτε μου email ή ανεβάστε ερώτημα στον "Τοίχο". Βοήθεια για τις ασκήσεις και παραδείγματα θα ανεβάσω το Σάββατο, αφού προσπαθήσετε να τις λύσετε.

Φυσικά τα Χριστούγεννα είναι -πολύ περισσότερο- η εποχή για να ξεκουραστούμε, να περάσουμε χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους μας, να πούμε τα κάλαντα, να κάνουμε βόλτες, να παίξουμε. Ευχαριστηθείτε τις ημέρες αυτές και περάσετε τέλεια.

Χρόνια πολλά, λοιπόν, Καλά Χριστούγεννα, Καλές γιορτές, με υγεία και ευτυχία σε όλους! 

υ.γ.1. Αν ψάχνετε κάποιο βιβλίο σας προτείνω τη "Χριστουγεννιάτικη ιστορία" του Κάρολου Ντίκενς (είναι σίγουρα μία από τις πιο ωραίες ιστορίες που έχουν γραφτεί ποτέ).

υ.γ.2. Αν ψάχνετε για ταινία, μπορείτε να δείτε την ελληνική διασκευή του ίδιου βιβλίου που παίζεται στους κινηματογράφους αυτές τις μέρες, με τίτλο "Τα κάλαντα των Χριστουγέννων":

Leave a Reply