ΜΙΑ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ!!!

Μια φορά  κι  έναν  καιρό  η  Χριστίνα  μαζί με την Χρύσα που ήταν κολλητές φίλες  και ζούσαν και οι δύο στα Χανιά. Η Χριστίνα  είναι  24 χρονών και ήταν χορεύτρια. Η Χρύσα ήταν 26 χρονών και ήταν χημικός.

Η Χριστίνα είχε έναν σκύλο που την έλεγαν Λίνα  και μια μικρή  χελώνα γλυκού νερού που τον έλεγαν Χάρη. Η Χρύσα  είχε ένα  γατάκι που το έλεγαν Χαρά και ένα hamster που το έλεγαν  Ελεονώρα.

Μια μέρα  η Χριστίνα πήρε τηλέφωνο την Χρύσα και τις είπε ότι θα πάρει λίγα χρήματα από το χρηματοκιβώτιο του μπαμπά της για να πάρουν μια χαρουπιά και ένα χαμομήλι. Η Χρύσα της είπε να συναντηθούν στη λίμνη με τις χήνες και να πάνε σ’ ένα  μαγαζί που το λένε Χλόη και πουλάει φυτά. Η Χριστίνα  της είπε επίσης να πάρουν μαζί και τα ζωάκια τους. Η Χρύσα της είπε να πάρουν και μπισκοτάκια για τις  χήνες.

Εκεί που περπατούσαν ξαφνικά ο σκύλος της Χριστίνας και η γάτα της Χρύσας έσκισαν το λουρί και έφυγαν μακριά. Η Χριστίνα και η Χρύσα ζήτησαν από τους γονείς τους να εκτυπώσουν φυλλάδια και να τα μοιράσουν σε όλο τον κόσμο μήπως ξέρει κανείς που είναι τα ζωάκια τους. Μετά από πολύ καιρό εκεί που περπατούσαν μπροστά τους είδαν δύο οικογένειες. Η μία οικογένεια  έχει 2 ενήλικα σκυλιά και 4 μικρά κουταβάκια. Η δεύτερη οικογένεια έχει  2 ενήλικες γάτες και 4 μικρά γατάκια.

Η Χριστίνα και η Χρύσα κατάλαβαν αμέσως τι είχε γίνει. Πήραν τα γατάκια και τα σκυλάκια σπίτι τους . Κι έζησαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα… 

ΤΕΛΟΣ !!!

ΛΙΝΑ ΚΑΙ ΕΛΕΟΝΩΡΑ!!!

3 Comments on “ΜΙΑ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ!!!

  1. ήταν πολύ ωραία η ιστορία με πολύ περιπέτια και ωραία λόγια.

Leave a Reply