Updated on December 21, 2020
Χριστουγεννιάτικες δίπλες
ΥΛΙΚΑ:
- 500 γραμ. αλεύρι
- 5 αυγά
- 1 πρέζα αλάτι
- 2 κουταλιές ελαιόλαδο
- 2 κουταλιές ζάχαρη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Ανακατεύουμε τα υλικά για την ζύμη και τυλίγουμε με μια μεμβράνη το μείγμα και το βάζουμε στο ψυγείο να δέσει από 1-12 ώρες (όσο περισσότερο τόσο καλύτερα).
Ανοίγουμε τα φύλλα με τον πλάστη και αλευρώνουμε συνεχώς να μην κολλήσει.
Τηγανίζουμε σε σπορέλαιο. Σερβίρουμε με μέλι, κανέλλα, σουσάμι και καρύδια.
2 Comments on “Χριστουγεννιάτικες δίπλες”
Leave a Reply
You must be logged in to post a comment.
Νομίζω ότι είναι το αγαπημένο μου χριστουγεννιάτικο γλυκό.
Ωραίο!!!! Νόμιζα οτί δεν ήταν γλυκό αλλά λέω μετα σιροπιαστό είναι🤣