Ελληνικά

Χριστουγεννιάτικες δίπλες

ΥΛΙΚΑ:

  • 500 γραμ. αλεύρι
  • 5 αυγά
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 2 κουταλιές ελαιόλαδο
  • 2 κουταλιές ζάχαρη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Ανακατεύουμε τα υλικά για την ζύμη και τυλίγουμε με μια μεμβράνη το μείγμα και το βάζουμε στο ψυγείο να δέσει από 1-12 ώρες (όσο περισσότερο τόσο καλύτερα).
Ανοίγουμε τα φύλλα με τον πλάστη και αλευρώνουμε συνεχώς να μην κολλήσει.
Τηγανίζουμε σε σπορέλαιο. Σερβίρουμε με μέλι, κανέλλα, σουσάμι και καρύδια.

2 σχόλια για “Χριστουγεννιάτικες δίπλες

Αφήστε μια απάντηση