Ενημερώθηκε στις 21 Δεκεμβρίου, 2020
Χριστουγεννιάτικες δίπλες
ΥΛΙΚΑ:
- 500 γραμ. αλεύρι
- 5 αυγά
- 1 πρέζα αλάτι
- 2 κουταλιές ελαιόλαδο
- 2 κουταλιές ζάχαρη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Ανακατεύουμε τα υλικά για την ζύμη και τυλίγουμε με μια μεμβράνη το μείγμα και το βάζουμε στο ψυγείο να δέσει από 1-12 ώρες (όσο περισσότερο τόσο καλύτερα).
Ανοίγουμε τα φύλλα με τον πλάστη και αλευρώνουμε συνεχώς να μην κολλήσει.
Τηγανίζουμε σε σπορέλαιο. Σερβίρουμε με μέλι, κανέλλα, σουσάμι και καρύδια.
2 σχόλια για “Χριστουγεννιάτικες δίπλες”
Αφήστε μια απάντηση
Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.
Νομίζω ότι είναι το αγαπημένο μου χριστουγεννιάτικο γλυκό.
Ωραίο!!!! Νόμιζα οτί δεν ήταν γλυκό αλλά λέω μετα σιροπιαστό είναι🤣