English

Το αγαπημένο μου ζώο💖

 

Το αγαπημένο μου ζώο είναι ο γάτος μου ο Simba. Ζεί μαζί μου μέσα στο σπίτι. Φοράει ένα μπλέ κολάρο και έχει πράσινα μάτια. Ο γάτος μου δεν έχει κάτι το ξεχωριστό αλλά τον αγαπώ και πάλι πολύ επειδή είναι ο γάτος μου!

Η συμπεριφορά του είναι πάντα πολλή καλή. Δεν βγάζει πότε του νύχια και αν δε συμπαθεί κάποιον δεν του επιτίθεται, το μόνο που κάνει είναι να τον μυρίσει και μετά φεύγει και δεν του δίνει καμία σημασία.

οι συνήθειες του γάτου μου είναι να κοιμάται, να τρώει και να βγαίνει στο μπαλκόνι να κυνηγάει έντομα. Καμιά φορά βέβαια γίνεται και λίγο κακούλης . Πάει και μασάει τα φύλλα της τριανταφυλλιάς και επίσης κοιμάται κάτω από τα παπλώματα.

Δεν θα ξεχάσω εκείνη την μέρα που είχα τελειώσει τα μαθήματά μου και ήθελα να παίξω με τον Simba, Όμως δεν τον βρήκα εκεί που περίμενα να τον δω! Τότε έψαξα παντού, όπου δηλαδή θα μπορούσε να είχε κρυφτεί π.χ στη ντουλάπα, κάτω από το κρεβάτι των γονιών μου ή στη μπανιέρα. Δεν ήταν πουθενά! Τότε όλοι ανησυχήσαμε πάρα πολύ. Αμέσως τυπώσαμε ένα σωρό αγγελίες για να τις κολλήσουμε το πρωί. Το βράδυ όταν πήγα για ύπνο, άνοιξα το πάπλωμα μου και τι να δώ... Τον γάτο να κοιμάται κάτω από το πάπλωμά μου! Τότε τον πήρα μια σφιχτή αγκαλιά και του είπα να μη το ξανακάνει ποτέ!

Μαζί του περνάω τέλεια! Παίζουμε, κοιμόμαστε και γενικώς όλα τα κάνουμε μαζί! Για εμένα είναι ξεχωριστός, παρά που δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο πάνω του! Για την ακρίβεια το ιδιαίτερο που έχει είναι η χρυσή του η καρδιά. Μόλις σε δει στεναχωρημένο, τρέχει να σε παρηγορήσει με τον δικό του τρόπο βέβαια, δηλαδή κάθεται πάνω σου μέχρι να νοιώσεις καλύτερα.

Καμιά φορά ο γάτος μου την ώρα που διαβάζω κάθεται πάνω στις φωτοτυπίες μου για να τον χαϊδέψω. Επίσης όταν κάνω μάθημα στον υπολογιστή κάθεται δίπλα μου για να μου κάνει παρέα!

Αυτός είναι ο γάτος μου ο Simba το πιο υπέροχο γατί του κόσμου και τον αγαπάω πάρα πολύ!💕

2 Comments on “Το αγαπημένο μου ζώο💖

Leave a Reply